Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

27.kolo St.Nicolaus ligy tipuje Michal Runák

PREŠOV - 27.kolo ponúka dva šlágre, a jedno derby. Na humenskom ľade sa predstavia Spišiaci, Trnava vyzve Bystricu, do hlavného mesta nazrie Skalica, Váh privíta Prešov, Turiec bude dejiskom veľkého šlágra s lídrom a povinnú jazdu si nenechajú ujsť doma Topoľčany so zdecimovanými Novými Zámkami. Duely tipoval ďalší člen TASR Michal Runák.
Zdroj: 30351
Zdieľajte:

Humenné - Spišská Nová Ves 1

"Domáci nedávno získali skalp lídra z Michaloviec i Martina, takže ich kvalita je nesporná. Hostia však potrebujú body a neprídu odovzdaní. Humenčania to nebudú mať ľahké, ale hoci i tesné víťazstvo by mali zaknihovať."

Trnava - Považská Bystrica 2

"Trnava strieda dobré zápasy so slabšími, to však platí aj o Považanoch. Hostia však bojujú o prvú osmičku a potrebujú z "malého Ríma" všetky body. Myslím si, že sa im to aj podarí."

Bratislava - Skalica 2

"Očakávam vyrovnaný zápas, v ktorom rozhodnú detaily. Pamätám si, ako na štadióne v Ružinove rozdával pred niekoľkými rokmi radosť fanúšikom Martin Hujsa ešte v drese Slovana, tamojší ľad preto dobre pozná. Možno aj preto sa viac prikláňam na stranu Záhorákov."

Pozrite si aj

VIDEO: Veľká noc Černáka: Asistencia, dva hity a pästný súboj

Dubnica - Prešov 1

"Michal Kokavec by sa po tomto dueli mohol dostať na prvé miesto produktivity, takže predpokladám jasné víťazstvo Dubnice. Kvalita je jednoznačne na strane domácich."

Martin - Michalovce 1X

"Šláger ako remeň. Hráči zo Zemplína i Turca majú vyrovnanú aj momentálnu formu, oba tímy sa po troch prehrách tešili v uplynulom kole z výhry. Smrdí to remízou, ale mohlo by napokon rozhodnúť domáce prostredie."

Prečítajte si aj

Liptovský Mikuláš ukončil spoluprácu s fínskym útočníkom

Topoľčany - Nové Zámky B 1

"Bol by zázrak, ak by vo forme hrajúci "žochári" stratili čo i len bod. Najjednoznačnejší zápas kola, hosťom predpovedám ďalší debakel. Zvedavý som najmä na to, koľko bodov si pripíše Michal Kluka."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články