Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

25.kolo St.Nicolaus ligy tipuje Juraj Dancsák

PREŠOV - Pomikulášske kolo bude pokračovať kompletne. Bratislava si pôjde zastrieľať na farmu Zámkov, Prešov prvýkrát bude chcieť prekvapiť Skalicu, Dubnica hostí Spišskú Novú Ves, Topoľčany privítajú Trnavu, tretia zemplínska bitka sa uskutoční v Humennom proti lídrovi a Považania vyzvú nováčika z Martina. Tipérom bol bývalý útočník Juraj Dancsák, ktorý profesionálnu kariéru uzavrel v drese Prešova.
Zdroj: 30280
Zdieľajte:

Nové Zámky B - Bratislava 2

"Nové Zámky B majú veľmi mladé mužstvo a doteraz ešte nevyhrali ani jeden zápas. Zrodí sa jasná výhra hostí."

Prešov - Skalica 2

"Prešovom nedávno otriasla tragédia, takže dúfam, že tí hráči sa už z toho dostali a uhrajú so Skalicou celkom solídny výsledok. Skalica hrá veľmi dobrý hokej a myslím si, že jej to pomôže k bodom."

Dubnica - Spišská Nová Ves 1

"Obaja hrajú dobrý hokej. Spišiaci občas zaznamenajú prekvapivý výsledok, ale v Dubnici by to nemalo platiť. Tá je na svojom ľade dosť silná."

Prečítajte si aj

Zasypal ľadovú plochu, a to bolo všetko

Topoľčany - Trnava 1

"Topoľčany sú pre mňa stále čiernym koňom ligy a doma sú veľmi dobré. Vedia sa presadiť v presilovkách, a preto tipujem ich víťazstvo."

Humenné - Michalovce 1X

"Tento duel som si chcel ísť pozrieť, ale z pracovných dôvodov nemôžem. Bude to zemplínske derby, očakáva sa vyššia návštevnosť. Toto poistím. Michalovce budú určite hokejovo lepšie, no verím, že sa Humennému podarí nejaký husársky kúsok."

Pozrite si aj

VIDEO: Prvoligista ako liaheň frajerov na záver

Považská Bystrica - Martin X2

"Martin v poslednom zápase prehral doma s Humenným 0:6 a bude to chcieť odčiniť. Bystrica je vo svojom prostredí dosť nepríjemným súperom, takže volím dvojtip."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články