Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Šok vo Švajčiarsku? Del Curto by mohol zamieriť na lavičku HC Lugano!

LUGANO - Skúsený tréner Arno Del Curto, ktorý pred pár dňami po 22 rokoch skončil na lavičke Davosu, by mohol prevziať iný tím NLA.
Zdroj: 30181
Zdieľajte:

Švajčiarske médiá začali v posledných hodinách vehementne prinášať správy o tom, že Del Curto je najvážnejším adeptom na post kouča Lugana. Novinár Luca Sciarini dokonca informuje, že v stredu sa tento tréner stretne so zástupcami Lugana.

Prečítajte si aj

Lugano chce svoju dlhoročnú brankársku oporu nahradiť skúseným Švédom s úžasnými číslami v KHL

HC Lugano sa momentálne trápi, v lige je až na desiatom mieste, vypadlo už aj z Ligy majstrov, kde si v základnej skupine jeho hráči zahrali napríklad proti HC ´05 iClinic Banská Bystrica.

Súčasný tréner tímu z provincie Ticino, Kanaďan Greg Ireland, má kontrakt platný do konca aktuálneho ročníka. Športový manažér tímu Roland Habisreutinger v nedávnom rozhovore prezradil, že bude rokovať s Irelandom, ale výsledky týchto stretnutí nemusia byť rozhodujúce.

Prečítajte si aj

Aktuálny stav predaja vstupeniek na Winter Classic: Stále ich je v predaji dostatok!

Rovnako tak by malo prebehnúť aj spomínané stretnutie medzi Habisreutingerom a Arnom Del Curtom. Podľa všetkého naozaj v stredu.

Novinkou zo šatne HC Lugano je aj predĺženie zmluvy s kanadským útočníkom Maximom Lapierrom, ktorý bude dres tohto klubu obliekať minimálne do konca sezóny 2020/21.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: swisshockeynews.ch

Diskusia

Podobné články