Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ďalšia prehra Dukly na ľade súpera? Sleduj NAŽIVO súboj Nitry s Trenčínom!

NITRA - Hokejová Nitra sa v posledných zápasoch pekne rozbehla. V predchádzajúcich dvoch dueloch na to doplatili debaklami Poprad a slovenská dvadsiatka (7:2, 8:0).
Zdroj: 29305
Zdieľajte:

Čo predvedie pod Zoborom Trenčín, ktorý patrí na ľade súperov medzi najhoršie celky Tipsport Ligy (prehral 5-krát za sebou)? Nenechajte si to ujsť naživo na TV Tipsport!

Ako to vidí najširšia tipérska komunita?

Drvivá väčšina tipérov favorizuje v tomto stretnutí domácich, na ktorých výhru vypísali bookmakeri kurzovú hodnotu 1,75. Najtipovanejšou príležitosťou medzi komunitou je neprehra Nitry (kurz 1,27).

Ako to vidíte vy?

Tipér s nickom jana6458 vo svojej analýze napísal: „Dukle sa vonku nedarí, keď z dvanástich odohratých stretnutí vyhrala len trikrát. V týchto súbojoch nastrieľala 21 gólov a inkasovala 35 rázy, čo je obrovský rozdiel oproti Nitre. Domáci si s Radivojevičom a spol. poradia,“ napísal tipér k čistej jednotke (1,75). Necháte sa inšpirovať?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite, natipujte si svoje prvé stávky za 15 EUR zadarmo a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články