Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Maione sa oholil a zbiera menej bodov

RIGA - Kanadský obranca Mathew Maione udivuje v tejto sezóne KHL, druhú najlepšiu ligu sveta.
Zdroj: 29210
Zdieľajte:

Jeho fantastické čísla síce jemne poklesli, ale stále patrí medzi top hráčov súťaže. Momentálne má na konte 27 bodov (6+21), ktoré získal v rovnakom počte duelov. Chvíľu dokonca vládol produktivite, aktuálne je na delenom ôsmom mieste. Prvý je Nigel Dawes (37 bodov).

Prečítajte si aj

Prestupová bomba: Florbal hrával ešte s Demitrom, teraz Hossa posilnil AS Trenčín

Naposledy sa Maione trafil včera pri prehre jeho Dinama Riga proti Víťazu Podolsk. Bol to jeho prvý gól po tom, ako sa oholil a práve tento moment ako keby trochu zastavil jeho bodovanie, pretože v šiestich stretnutiach získal "len" dva body (1+1) a pridal jeden plusový bod.

Kým sa neoholil, tak odohral 22 zápasov, v ktorých strelil šesť gólov a pridal k tomu devätnásť asistencií, no ak sa pozrieme na štatistiku +/-, tam mal deväť mínusových zápisov.

Mathew Maione je jedným z hráčov, ktorí podporujú akciu "Movember", čiže kvôli tomu v prvý deň aktuálneho mesiaca zhodil bradu.

Rodák z Toronta 21.11.2018 oslávil svoje 28. narodeniny, pričom pár dní predtým dostal skvelý darček, nakoľko obdržal od fanúšikov najviac hlasov v hlasovaní do All Stars zápasu KHL.

Prečítajte si aj

VIDEO Nylander môže prísť úplne o šancu na NHL, koketuje aj so Švajčiarskom

Na Slovensku je produktívny obranca známy hlavne z pôsobenia v HC ´05 iClinic Banská Bystrica, kde vyhral titul a stal sa najproduktívnejším zadákom Tipsport ligy. Kanadské bodovanie obrancov vyhral postupne v ECHL, na Slovensku a v minulej sezóne vo fínskom tíme KalPa Kuopio.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články