Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nikdy sa sám nedá vystriedať, bude aj súčasťou debaklov

KOŠICE - Ako zo zlého filmu. Východniari na konci pracovného týždňa nadelili sedmičku Liptákom, cez víkend ju pocítili na vlastnej koži od lídra zo Zvolena. Extrém. Kanonáde prvého tímu tabuľky nezabránila ani jednotka domácich Vladislav Habal, ktorý po góle na 2:6 odišiel na striedačku.
Zdroj: 30103
Zdieľajte:

Po výsledku 2:7 asi ani nie je veľmi čo hodnotiť...

"Nehrali sme to, čo by sme mali. Štyri kolá sme zvládli skvelo a so Zvolenom sme si mysleli, že to pôjde samo. Niekedy hráme veľmi komplikovane. Súper ukázal jednoduchosť a strieľal góly. Príliš vymýšľame a nikam to nevedie."

Debakel zrejme bolí dvojnásobne, keďže ste mali úspešnú sériu, vyzvali ste lídra a prišlo veľa ľudí, ktorí odchádzali domov sklamaní a nahnevaní.

"Je to tak, to si treba priznať. Boli sme vo víťaznom ťažení, čo prejavili fanúšikovia svojou návštevou. Každý chce plné tribúny odvďačiť triumfom, ale, bohužiaľ, my sme to nedokázali. Namiesto toho sme dostali nálož."

Prečítajte si aj

Veľmi zlé správy, Chára by mohol chýbať niekoľko týždňov

Ako ste videli svoj výkon i obrany? Často vám to v bránkovisku horelo.

"Boli sme herne pozadu, to je skutočnosť. Ak sa mám vysloviť len za seba, Zvolen mal plno pekných akcií, na ktoré som niekedy nestačil. Teraz je už neskoro pozastavovať sa nad tým. Stalo sa a musíme sa rýchlo pozbierať."

Pýtali ste sa už skôr na striedačku, alebo tréner povedal, že nech si ten kalich horkosti vypije až do dna?

"Rozhodnutie trénerov. Nikdy sa sám nedám vystriedať. Dostal som šesť gólov, čo je zlé, ale život ide ďalej."

Prečítajte si aj

Bude to jeho koniec v NHL? Anaheim zaradil skúseného Kanaďana medzi nechcených hráčov!

Čo vravíte na zvládanie presiloviek Zvolena?

"Úplne perfektne riešili každú situáciu. Dokonca som mal pocit, že hral naslepo. Musím ho pochváliť, nakoľko tie presilovky premieňal bravúrne. Viacmenej sme dostávali góly do poloprázdnej brány."

Zaznamenali ste teda druhú najvyššiu domácu prehru. Budete sa snažiť, aby sa podobné rezultáty už neopakovali?

"Toto je našou slabinou. V jednom rytme odohráme päť zápasov, v ďalšom explodujeme. Bohužiaľ, dva výbuchy sme predviedli doma, čo by sa nemalo stávať. Máme pred sebou náročné tri súboje vonku, ale verím, že ich odohráme dôstojne a ľudí si udobríme doma proti Popradu."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články