Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

17.kolo St.Nicolaus ligy tipuje Andrej Sliacky

PREŠOV - Reprezentačná prestávka smeruje do minulosti a do popredia vstupujú naše hokejové ligy. Humenné si pôjde napraviť chuť do Nových Zámkov, presne po týždni Michalovce v ďalšom šlágri hostia Skalicu, Martin by mal rozbehnúť novú víťaznú sériu s Trnavou, Prešov pocestuje do Topoľčian a pri Váhu sa stretnú minuloroční nováčikovia. O slovo tipovať sa prihlásil Andrej Sliacky, majiteľ TV Eso a marketingový manažér HC 05 iClinic Banská Bystrica.
Zdroj: 30036
Zdieľajte:

Nové Zámky B - Humenné 2

"Nové Zámky B sa v lige evidentne trápia, pre Humenné by toto mala byť absolútne povinná jazda, preto si myslím, že si hostia odvezú všetky body."

Michalovce - Skalica 1

"Pôjde o najzaujímavejší a najnapínavejší zápas kola. Domáci budú chcieť tri body. Pre Skalicu to bude asi dlhá cesta na východ republiky. Preto si myslím, že Michalovce doma nezaváhajú a vyhrajú 5:2. Dva góly v zápase strelí Mário Róth."

Prečítajte si aj

Nový člen SIHPA trénerom Bratislavy

Martin - Trnava 1

"Ak chce Martin ostať v závese za Michalovcami na druhom mieste, v tomto zápase by nemal zaváhať a vyhrať s prehľadom. Aj keď Trnava by ich mohla potrápiť a rozdiel v skóre bude veľmi tesný."

Topoľčany - Prešov 1

"Pre Prešov začala liga veľmi neskoro, káder neabsolvoval žiadnu prípravu, aj keď nemožno hráčom uprieť snahu o dosahovanie výsledkov. Topoľčanom vychádza úvod súťaže veľmi dobre, keď zo sedemnástich zápasov len štyri razy odchádzali z ľadu ako porazený, aj preto si myslím, že doma vyhrajú rozdielom štyroch gólov."

Prečítajte si aj

Zvolen angažoval kanadského obrancu Pufahla, Charnaok skončil

Dubnica - Bratislava 1X

"Súboj ambicióznych celkov. Dubnica to doma asi zvládne a vyhrá, ale až po predĺžení."

Považská Bystrica - Spišská Nová Ves - predohrávka 9.11.

"Podobné mužstvá, podobné štatistiky, podobné body. Považskej Bystrici sa doma až tak nedarí, bude to ale veľmi vyrovnaný zápas, ktorý skončí až po predĺžení a bod navyše si odvezú Spišiaci."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články