Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Pánik bol sebakritický, na MS to chce napraviť

Tréner Vladimír Vůjtek privítal v piatok predpoludním v príprave pred blížiacimi sa MS v Bielorusku (9.-25. mája) predposlednú zámorskú posilu Richarda Pánika. Hokejista Tampy Bay Lightning si na obed zatrénoval s tímom a je odhodlaný nastúpiť na sobotňajší zápas proti Nórsku.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

"Bol som ešte unavený, keďže som do Európy doletel len vo štvrtok poobede. Dobre sa však vyspím a v sobotu budem pripravený nastúpiť," povedal Pánik po piatkovom tréningu pre web Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH)

Dvadsaťtriročný útočník nazbieral v 50 zápasoch základnej časti NHL 13 bodov za 3 góly a 10 asistencií. Trinásť duelov stihol odohrať aj na farme v Syrakúzach. "Nebudem to zakrývať. Sezóna nebola z mojej strany veľmi dobrá a rovnako sme nie najlepšie obstáli aj na olympiáde v Soči. Chceme si získať priazeň fanúšikov naspäť a aj napriek tomu, že máme mladý tím, máme super chlapcov," povedal na margo svojej sezóny a skladby reprezentačného tímu.

Po skončení ročníka vyprší Pánikovi s Tampou Bay Lightning zmluva a zatiaľ netuší, akú ponuku dostane. Tým, že by bol bez zmluvy, musel SZĽH vybaviť pre Pánika poistku. "Zväz mi vybavil poistku, takže nič nestálo v ceste tomu, aby som medzi chlapcov prišiel. Čo sa mojej novej zmluvy týka, neviem ako to bude vyzerať ďalej. Predpokladám ale, že hráčsky trh sa aj tak rozbehne po drafte," dodal pre hockeyslovakia.sk Pánik, ktorý doteraz odohral v slovenskom drese 20 zápasov a strelil 2 góly.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia