Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Sme prví, hovorí Baláž po uchmatnutí bodu z horúceho ľadu majstra

MICHALOVCE - Derby pri Laborci prinieslo neuveriteľné zvraty, v predĺžení bitku, takmer vypredaný štadión a v celkovom súčte až trinásť gólov. Bol to nádherný stredajší večer, na čom sa zhodli všetci zúčastnení. V druhom góle nováčika mal prsty Marcel Baláž, minulý mesiac ešte hráč majstra.
Zdroj: 29963
Zdieľajte:

Marcel, absolvovali ste famózne derby. Padlo veľa gólov, ale Humenné musí veľmi hnevať strata vedenia 1:5 zo začiatku druhej tretiny...

"Pri takom vypracovanom náskoku sa nám nemôže stať, že prehráme. Michalovce sa naštartovali jedným gólom, chytili druhý dych, nakoľko majú veľkú kvalitu. Je to jedno z najlepších mužstiev ligy. Vedenie sme mohli zveľadiť, ale to by sme mali miesto tyčiek triafať bránku. Bod je dobrý. Ak sa dobre pamätám, v tejto sezóne ešte nikto nebodoval v Michalovciach. Aspoň v tomto sme prví (úsmev)."

Raketový nástup do druhej časti poškodil, než pomohol. Začali ste lietať v oblakoch a zadné dvierka ste si nepostrážili.

"Musíme sa naučiť meniť rytmus hry. Tým gólom na 2:5 sa rozbehli a už bolo ťažké zastaviť ich. V predĺžení pri formáte troch proti trom je to vabank. Stačí o sekundu neskoršia reakcia a už sa rodí prečíslenie."

Prečítajte si aj

Prešovčania sa majú na čo tešiť: Od augusta budúceho roka ich čaká vynovený stánok!

Opäť sa zastavíme pri druhej tretine, resp. jej konci. Domáci vyrovnali na 5:5, aby o dvadsať sekúnd vám prinavrátil vedenie Oliver Jokeľ, ktorý pomerne jednoducho dostal puk za Tkáčika.

"Bol to dôležitý gól, pretože sme domácich trochu zrazili, keďže sa dostali na koňa. Škoda, že sme tento stav neudržali. Diváci si prišli na svoje, keď videli toľko gólov."

Teoretickú možnosť na tri body zmaril zbytočný útočný faul Bylinu kolenom, za ktorý smeroval pod sprchy. Čo si o tom myslíte?

"Samozrejme, nebol to pekný moment, ale myslím si, že Bylina nešiel zraniť súpera. Bohužiaľ, také situácie v hokeji nastávajú. Pri tomto oslabení sme dostali šiesty gól, a to považujem za zlomový okamih."

Prečítajte si aj

Levice posilní majster sveta, prichádza aj ďalší dlhoročný hráč Nitry

Vy ste sa prezentovali gólom s poradovým číslom dva, zo samostatného úniku. Dobrý odkaz Michalovciam, ktoré vás dávali do úzadia a teraz strieľate góly o dvadsať kilometrov ďalej?

"Dopadlo to tak, ako to dopadlo. Som súčasťou Humenného, ktorému chcem a snažím sa pomáhať. To, čo sa stalo, beriem profesionálne. So všetkými som kamarát, poznáme sa, ale na ľade si nedarujeme ani meter."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články