Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Šok: Zomrel len 25-ročný slovenský hokejista!

Dvadsaťpäťročný odchovanec popradského hokeja zomrel v pondelok večer vo francúzskom meste Dunkerque, kde hrával za miestny klub.
Zdroj: 29950
Zdieľajte:

Vo Francúzsku v utorok tragicky zahynul slovenský hokejista Dávid Gáborčík. Informoval o tom portál lavoixdunord.fr, správu potvrdil na svojej facebookovej stránke aj klub Les Corsaires de Dunkerque, v ktorom Gáborčík hrával.

Prečítajte si aj

Do KHL by mohol pribudnúť tím zo Spojených arabských emirátov


Podľa lavoixdunord.fr sa tragédia stala v utorok po 19.00 h v ulici Saint-Pierre v Dunkerque. Dvadsaťpäťročného hokejistu našli bez známok života na chodníku, na ktorý údajne spadol z balkóna na treťom poschodí priľahlej budovy. Táto informácia nebola presná, podľa portálu hokej.sk išlo o autonehodu v inej štvrti mesta. Mladý Slovák bol po náraze ešte živý a lekári bojovali o jeho život v nemocnici. Vnútorné poranenia však boli príliš vážne. "Všetci v klube sme v šoku. Dávid bol fantastický a veľmi pozitívny chalan. Navyše sa mu aj darilo, veď minulý týždeň strelil v Rouene gól a hral v dobrej forme. Všetci sme z toho mimo a je nám to nesmierne ľúto. V mene celého tímu vyslovujeme úprimnú sústrasť jeho rodine," povedal pre hokej.sk Gáborčíkov spoluhráč z Dunkerque Dominik Šimčák.

"S veľkým zármutkom oznamujeme smrť nášho hráča Dávida Gáborčíka. Vyjadrujeme hlbokú sústrasť jeho najbližším," uviedol na facebooku klub Les Corsaires de Dunkerque, účastník druhej najvyššej francúzskej súťaže.
Na Slovensku pôsobil Gáborčík prevažne v Poprade, v drese "kamzíkov" si zahral aj Tipsport Ligu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: magazin.lionline.sk

Diskusia

Podobné články