Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Neviem, či si myslíme, že Bystrica je tím z NHL, ale body nám opäť uleteli pomedzi prsty, hovorí Lantoši

NITRA - HK Nitra prehral posledných jedenásť stretnutí proti HC ´05 iClinic Banská Bystrica. Nič na tom nezmenil ani domáci duel, v ktorom "Corgoni" viedli.
Zdroj: 29815
Zdieľajte:

Banskobystričanov síce dostal do vedenia Guillaume Asselin v presilovke, avšak Nitrania skóre otočili dvomi zlepenými gólmi v prostrednej časti hry, kedy sa trafili Richard a Blackwater: "Bol to úsek zápasu, ktorý jasne patril nám. Keby sme to udržali, tak by sme vyhrali," uvedomuje si Róbert Lantoši.

Prečítajte si aj

Nemčík chce fyzickú hru forsírovať aj v Banskej Bystrici, Marshall objavil záhadnú zručnosť

Ján Sýkora však v ďalšej presilovke hostí vyrovnal a Ben Marshall v tretej časti rozhodol šťastnou strelou od modrej, ktorá prešla Foltánovi do siete: "Je to veľké sklamanie. Vieme, že doma sme dobrí a silní, ale tento zápas sme prehrali v tretej tretine po smolnom góle," hovorí Lantoši, ktorý si nevie "fóbiu" z "baranov" vysvetliť.

Jedenásť stretnutí po sebe je strašne veľa: "Vôbec neviem, čo v tom je. Či máme väčší rešpekt alebo si myslíme, že je to tím z NHL. Verili sme, že teraz to zlomíme. Chceli sme pred domácimi fanúšikmi vyhrať. Veľmi nás mrzí, že sa nám to nepodarilo. Tieto zápasy sú náročné, hra je tvrdá. Dnes sme neboli dosť dôrazní v koncovke a preto sme nezískali tri body. Tri body nám uleteli pomedzi prsty," nechal sa počuť šikovný útočník.

Prečítajte si aj

Stavjaňa poslal v polovici zápasu Fominykha do šatne: Na to, čo od neho chcem, ani nemusí mať talent

Navyše, Nitra neuspela z 21 vzájomných duelov až osemnásťkrát: "Nemyslím si, že je to prekliatie, ale nevyužívame šance a tým trpíme. Raz sa to zlomí, treba makať a ísť do každého na sto percent. V ďalšom zápase proti nim to chceme zmeniť, nenecháme to len tak," odhodlane rozprával Samuel Buček.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články