Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Úradujúci majster verzus aktuálny líder: Sleduj NAŽIVO šláger medzi Banskou Bystricou a Košicami!

BANSKÁ BYSTRICA - V hokejovej Tipsport Lige je na programe 6. kolo, ktoré spestrí súboj ašpirantov na celkový triumf. Úradujúci šampión z Banskej Bystrice sa na domácom ľade bude snažiť potvrdiť svoje majstrovské ambície proti tradične silným Košiciam.
Zdroj: 27744
Zdieľajte:

Podarí sa zvíťaziť partii okolo kapitána Tomáša Surového, alebo sa bude radovať družina trénera Marcela Šimurdu? Nenechajte si ujsť ostrosledované meranie síl v priamom prenose na TV Tipsport!

Ako to vidí komunita?

Viac ako polovica členov najväčšej tipérskej komunity stojí v tomto zápase na strane domácich baranov (kurz 1,85) Najtipovanejšou príležitosťou medzi tipérmi je neprehra domácich (1,31). Čo očakávate vy? Orbitak to vo svojej analýze prognózuje takto: „Košice zažívajú vstup do sezóny ako z rozprávky. Vyhrali 5 zápasov po sebe a prehrali až proti Popradu, kde fantasticky zachytal brankár Vošvrda. Hostia by tento súboj mali zvládnuť a trápiacich sa baranov poraziť. Kurz 3,09 na Košičanov považujem vzhľadom na formu oboch tímov ako vynikajúci.“

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Najväčšia tipérska komunita ponúka možnosť nazrieť do tiketov skúsených tipérov. Vyskúšajte aj vy jedinečnú Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať!

Pridajte sa k najširšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články