Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Prezident Nových Zámkov varoval fanúšikov klubu pred výjazdom do Miškolca

NOVÉ ZÁMKY - Prezident MHC Nové Zámky, František Sucharda, v článku na oficiálnej stránke klubu varoval fanúšikov, ktorí sa chystajú na zápas do Miškolca, pred možnými problémami a pravidlami. Text citujeme z webu hcnovezamky.sk, písal ho samotný prezident klubu.
Zdroj: 29230
Zdieľajte:

Dnes sme obdržali tento mail od riaditeľa DVTK Jegesmedvék Miškovec. V hlavných bodoch Vám to preložím:

Z dôvodu piatkových udalostí bolo sedenie polície v Miškovci, na ktorom prijali nasledovné nariadenie v súlade so slovenskými a maďarskými zákonmi.

Prečítajte si aj

V minulej sezóne vyskúšal až šesť tímov, teraz zabojuje o kontrakt u držiteľa Stanley Cupu

Na zápasy v Miškovci budu vpustení iba fanúšikovia, ktorí budú 48h. pred zápasom zaregistrovaní - meno a číslo občianskeho preukazu. Tieto údaje musíme zaslať usporiadateľom a až potom budú osoby uvedené v tomto registri pustené na zápas.

Uvedené osoby sa musia dostaviť najmenej 1 hodinu pred zápasom.

Parkovať treba na vedľajšom parkovisku, kde už dbajú na poriadok policajti.

Vstupné na zápas je 6,- €.

Prosím majtemaj vedomí, že v Maďarsku sú platné iné zákony ako na Slovensku a nesmú sa na zápasy nosiť masky, ani si nijako inak zahaľovať tvár. Vaša tvár a hlas budú zaregistrované pri predaji vstupeniek, čím ich kúpou zároveň súhlasíte. Pri zahaľovaní tváre môžete byť políciou odvedení.

Prečítajte si aj

Marinčin dostane konkurenciu v podobe víťaza Stanley Cupu, Toronto skúša aj kanadského brankára

Prosím našich fanúšikov aby nepodliehali panike a v prípade záujmu cestovať do Miškovca na zápas nás kontaktovali. Vaše požiadavky Vám vybavia Imre Valášek a Michal Tóth. Kontakt na nich je na stránke HC.

Ing František Sucharda

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcnovezamky.sk

Diskusia

Podobné články