Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

5.kolo St.Nicolaus ligy tipuje Peter Brendza

PREŠOV - Streda je dňom, kedy sa znova otvárajú brány prvoligových štadiónov. Do Bratislavy zavíta sused zo Skalice, k Váhu pricestuje Prešov s novým trénerom, rezerva Zámkov naberie smer Tríbeč, Humenné po dvoch týždňoch bude chcieť všetky body, Trnavčania sa poberú do Bystrice a najväčšiu pozornosť bude pútať duel Martin - Michalovce. Spomínané kolo dostal do rúk regionálny redaktor webu www.novinyzemplina.sk Peter Brendza.
Zdroj: 29313
Zdieľajte:

Bratislava - Skalica X2

"V piatom kole to bude husté. Môžeme vidieť súboj o prvé i tretie miesto v tabuľke. V tom druhom sa stretávajú tabuľkoví a geografickí susedia. Bude to určite dramatický zápas, ktorý rozhodnú maličkosti. Viac skúseností s prvou ligou majú Skaličania, ktorí v posledných dvoch rokoch hrali finále. Aj keď káder obmenili, stále sú silným tímom, ktorý môže ašpirovať na prvenstvo. Bratislavčania sa minulý týždeň vystrieľali, keď zaznamenali až osemnásť gólov a možno im potrebné patróny teraz budú chýbať. Preto viac favorizujem Záhorákov."

Dubnica - Prešov 1

"Tu je moja prognóza jasná. Dubničania sa síce rozbiehajú pomalšie, ale majú kvalitné mužstvo. "Zvolenskí" Prešovčania by im nemali klásť veľa odporu."

Topoľčany - Nové Zámky B 1

"Podobná situácia, ako v predošlom zápase. Topoľčany naposledy rozbili dvadsiatku a skóre si vylepšia aj proti rezerve Nových Zámkov.

Prečítajte si aj

Odveký rival si právom pripísal cenný triumf

Humenné - Spišská Nová Ves 1X

"Humenčania po týždni opäť zažijú derby, ale také menšie - východoslovenské. Dva body po štyroch zápasoch sa "stašovcom" určite mália. Podľa mňa urobia všetko pre to, aby Spišiakov doma zdolali. Možno príde aj ich prvá výhra v riadnom hracom čase."

Považská Bystrica - Trnava 1X

"Remízový kráľ v piatok padol v Michalovciach, hoci dokedy mohol, poriadne hrýzol. Považania hrajú taký nenápadný hokej, ktorý im prináša úspechy. Ešte sa odohrali len štyri kolá a už o body olúpili dvoch favoritov. Trnava ukázala svoju kvalitu v nedávnych súbojoch. Najprv to pocítili Topoľčany a následne Humenné. Bystrica by však mala vyhrať a možno to bude za prvé tri body."

Martin - Michalovce X2

"Zápas na ostrie noža. V Martine hrajú viacerí minuloroční hráči Michaloviec, ktorí určite budú mať o motiváciu navyše. Uvidíme, ako sa nováčik vysporiada s tlakom domáceho prostredia, keďže očakávam návštevu kola. Michalovce budú v tejto sezóne pre každého lákadlom. Zaslúžene vedú tabuľku. Čaká ich týždeň pravdy a sám som zvedavý, ako ho zvládnu. Koho tipujem na víťazstvo? Samozrejme, že hostí, inak by ma ako rodáka asi na ďalšie stretnutie nepustili na štadión." (úsmev)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články