Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Štvrté kolo Tipsport ligy tipuje Juraj Petro

BRATISLAVA - Počas sezóny 2018/19 vám budeme pravidelne prinášať pred každým kolom tipovačku zápasov, ktorú obstarajú známe osobnosti z prostredia nielen hokejového sveta.
Zdroj: 29221
Zdieľajte:

17:00 HK Poprad - MsHK Žilina 1

"Poprad si myslím, že má veľmi dobré mužstvo a hlavne doma body nebude rozdávať. Žilina by ich nemala dnes vôbec potrápiť."

18:00 HC ´05 iClinic Banská Bystrica - HK Nitra 1

"Banská Bystrica si po nečakanej prehre v Maďarsku bude určite chcieť doma napraviť chuť proti veľkému rivalovi z Nitry a myslím si, že konečne dajú aj viac gólov. Čakám presvedčivé víťazstvo."

Prečítajte si aj

Mladíci zatiaľ zbierajú iba prehry, Bokroš: "Pomohlo by nám víťazstvo"

18:00 HC 07 Detva - MHK 32 Liptovský Mikuláš 1

"Tu nemôžem povedať nič iné ako víťazstvo domácich. V Detve som dlho pôsobil, všetkých chalanov poznám a fandím im. Aj keď Mikuláš prekvapil a so svojimi odchovancami hrá veľmi dobre. Avšak, ja verím domácim a Rasťovi Gašparovi, ktorý si preniesol konečne hokejbalovú formu aj na ľad."

18:00 Dukla Trenčín - MAC Budapešť 1

"Určite víťazstvo domácich. Neverím, že Budapešť nadviaže na výsledok s Banskou Bystricou. Trenčín je pre mňa ašpirant na titul."

18:30 DVTK Jegesmedvék Miškolc - HKM Zvolen X2

"Zvolen pred sezónou veľmi posilnil, no na výsledkoch to nie je nejako vidieť. Až v poslednom kole sa rozstrieľali doma s Detvou a verím, že v tomto trende budú pokračovať aj v Miškolci, aj keď z toho môže byť predĺženie."

18:30 MHC Nové Zámky - HC Košice X2

"Nové Zámky hrajú zatiaľ prekvapivo veľmi dobre, avšak dnes ich preveria silné Košice, ktoré si včera spravili chuť s Orange 20. Otázne je, či nastúpi Nagy, ale ak áno, tak Košice podľa mňa uspejú."

Prečítajte si aj

Rušný deň Fehérváryho: Ráno skončil vo Washingtone, večer už hral zápas vo Švédsku!
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články