Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Do Detvy sa vracia Peter Hraško

DETVA - Tipsportligové kluby HKM Zvolen a HC '07 Detva sa dohodli na hosťovaní obrancu Petra Hraška. Ten si prvýkrát v kariére oblečie dres rodnej Detvy, v najvyššej slovenskej súťaži doteraz nepôsobil v inom ako zvolenskom tíme. Oba kluby hosťovanie potvrdili na svojich stránkach.
Zdroj: 4545
Zdieľajte:

Detviansky rodák začínal s hokejom doma v Detve, kde hrával ako žiak až do šiestej triedy. Svoje ďalšie hokejové roky prežil najmä vo Zvolene, kde prešiel mládežníckymi kategóriami a už ako junior odohral v sezóne 2009/10 32 zápasov v seniorskom A tíme Zvolena.

Prečítajte si aj

Mislav Rosandič rozhodol o triumfe Hradca Králové

Bola to pre neho veľmi významná sezóna pretože v nej reprezentoval aj Slovensko na majstrovstvách sveta do 20 rokov, kde bol ocenený ako jeden z troch najlepších hráčov slovenského výberu. Neskôr si v ďalšej kariére na svoje konto pripísal aj 7 štartov v seniorskej reprezentácii. V sezóne 2012/13 bol ako jeden z pilierov tímu pri zisku druhého zvolenského majstrovského titulu a v sezóne 2014/15 bol ocenený ako obranca, s najvyšším počtom bodov v celej súťaži.

Celkovo má na konte 384 extraligových zápasov na Slovensku. V sezóne 2015/16 odcestoval k našim západným susedom, kde odohral 62 zápasov v drese pražskej Slávie. Odtiaľ sa opäť vrátil do Zvolena, kde pôsobil dodnes.

Prečítajte si aj

HK Orange 20 prehral aj v Košiciach, domáci nastrieľali šesť gólov

Peter Hraško: „Som veľmi rád, že sa vraciam tam, kde som s hokejom začínal, kde som stál prvýkrát na korčuliach a veľmi sa teším, že budem hlavne hrať hokej! Veľmi sa teším!“

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hc07detva.net

Diskusia

Podobné články