Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

3.kolo St.Nicolaus ligy tipuje Kamil Mahdalík

PREŠOV - V stredu večer pokračuje hokejová St.Nicolaus liga duelmi 3.kola. Pri Laborci si sily zmerajú Humenné a Michalovce, "zvolenský" Prešov hostí Skalicu, Bratislava privíta Nové Zámky B, Dubnica sa pokúsi o body obrať Spišiakov, Topoľčany budú chcieť získať prvú výhru s Trnavou a líder z Martina vykorčuľuje na ľad v Považskej Bystrici. Šancu tipovať stredajšie kolo dostal bývalý útočník Kamil Mahdalík.
Zdroj: 29242
Zdieľajte:

Humenné - Michalovce X

"Ide o zemplínske derby. Obaja hlavní tréneri sú moji kamaráti. Tipujem remízu."

Prešov - Skalica 1

"Východniari pôsobia vo Zvolene a v radoch sú moji bývalí zverenci, ktorí sa ešte len učia hrať seniorský hokej. No neviem, ako to dopadne, ale nemôžem tipovať proti svojim."(úsmev).

Bratislava - Nové Zámky B 1

"Domáci majú o niečo lepšie výsledky, čo tak sledujem. Nové Zámky opäť dali šancu veľmi mladým hráčom, ktoré sa taktiež iba oťukáva v tejto súťaži. Víťaz je teda jasný."

Dubnica - Spišská Nová Ves 1

"Ak sa dobre pamätám, Dubnica bola vlani nováčikom. Už vtedy ukazovala svoju kvalitu, keďže mala hráčov aj s extraligovými skúsenosťami. Ani terajší tím nie je zlý a podľa mien má toho viac za sebou ako súper."

Topoľčany - Trnava 1

"Topoľčany stavili na svojich odchovancov, ale majú k dispozícii aj lídrov kabíny ako Ďurčo či Podstavek. Trnava je zložená z mladíkov, ktorí hokej hrajú popri škole, alebo robote. Čistá jednotka."

Považská Bystrica - Martin 2

"V Martine som dlhé roky pôsobil a mám tam veľa kamarátov. Stále som fanúšikom martinského hokeja a som s nimi v kontakte. Viem, že majú vysoké ambície a veľmi kvalitný káder."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články