Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Lukáš Bambúch sa vracia do zápasového diania

BREZNO - Obranca Lukáš Bambúch, ktorý je jednou z najnezabudnutelnejších postáv posledných rokov v našej najvyššej súťaži, sa vracia späť na ľadové plochy v drese HK Brezno. V článku citujeme celé vyjadrenie klubu na jeho oficiálnej facebookovej stránke.
Zdroj: 7329
Zdieľajte:

"Vážení športoví fanúšikovia, až do poslednej chvíle sme pre Vás pripravovali jedno veľké prekvapenie. A práve dnes je ten správny čas, kedy Vám ho môžeme prezradiť.

V novej sezóne budete môcť opäť vidieť v drese Horehronských Rytierov hráča, ktorý počas svojej najväčšej slávy nosil prezývku The "BEAST". Hráča, ktorý sa po skončení profi hokeja vrátil domov do Brezna a svojou prítomnosťou a hokejovým umením pomohol Rytierom vybojovať pred dvomi rokmi bronzové medaily v 2.HL.

Prečítajte si aj

Liptovský Mikuláš prekvapil na ľade majstra: Tréner Tomko videl nedostatky, potvrdil príchod mladého obrancu

Sme veľmi radi že, tohoto hráča budeme môcť opäť vidieť na ľadovej ploche našich zimných štadiónov. Keďže jeho pracovná vyťaženosť mu celú minulú sezónu nedovolila na hokej ani len pomyslieť a aj naďalej je pracovne vyťažený, nebolo ľahké skĺbiť tieto dve časovo náročné aktivity.

S radosťou však môžeme skonštatovať, že sa tieto veci vyriešili a obávaný obranca bude vo svojej hokejovej "kariére" pokračovať.

Už tuto sobotu budete môcť v Aréne Brezno vidieť priamo v akcii obrancu, ktorý prišiel pomôcť naším mladým juniorom.

Za HK BREZNO nastúpi v obrane s číslom 62."

Samotný zápas medzi Breznom a Dolným Kubínom začína v sobotu 15.09.2019 o 18:45 v Aréne Brezno.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com/HK Brezno

Diskusia

Podobné články