Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Glan Hanlon vychávalil Nitranov: Až po 55 zápasoch si môžeme povedať toto...

NITRA - Hokejisti HK Nitra vstúpili úspešne do novej sezóny Tipsport Ligy. Tretí tím uplynulého ročníka zvíťazil v piatkovom zápase 1. kola na domácom štadióne nad maďarským nováčikom DVTK Jégesmedvék Miškovec vysoko 6:1.
Zdroj: 29196
Zdieľajte:

HK Nitra - DVTK Jégesmedvék Miškovec 6:1 (1:0, 1:0, 4:1)

hlasy po zápase:

Antonín Stavjaňa, tréner Nitry: "Mali sme veľmi dobrý vstup do zápasu a pomohol nám prvý gól. Na druhej strane to bolo možno aj trochu kontraproduktívne. Naši hráči po niekoľkých dobrých striedaniach poľavili. Dlho bol stav 1:0, ale myslím si, že diváci sa nenudili. Šance boli na obidvoch stranách. Po druhom góle hostia trochu kondične zaostávali. V závere sme hrali veľmi uvoľnene a výsledok 6:1 je pre nás veľmi priaznivý."

Marek Slovák, útočník Nitry, v zápase 2+1: "Bol to ťažký zápas, v prvých dvoch tretinách to bola z ich strany výborná defenzíva. Zlomili sme to presilovkovým gólom a potom sa už viac menej zápas dohrával."

Prečítajte si aj

VIDEO Liptáci prekvapili majstrovských baranov: Nitrania si poradili s maďarským Miškovecom

Róbert Lantoši, útočník Nitry, v zápase 2+1: "Podali sme dobrý výkon a sme radi, že tri body zostali doma. Bola to aj taká prestíž nastúpiť proti maďarskému tímu. Zápas nebol jednoduchý, v prvej tretine sa lietalo hore - dole a tempo bolo vysoké. V druhej sme začali viac kontrolovať hru a zápas sa otočil v náš prospech."

Jamie Milam, obranca DVTK: "Máme nový tím, novú ligu a vedeli sme, že každý deň to bude bitka. Musíme sa zo všetkého poučiť a to aj z dnešného zápasu. Celú prípravu sme sa zlepšovali a teraz prišiel výsledok, aký sme vôbec nechceli. Musíme sa sústrediť na nedeľňajší zápas."

Tomáš Slovák, obranca DVTK: "Musíme si celý zápas prebrať a pripraviť sa na nedeľu. Ťažko sa mi to hodnotí hneď takto po konci stretnutia. Mali sme aj nejaké šance, v prvej tretine sme trafili dve žŕdky, mohol to vyzerať inak. No nebudeme sa na nič vyhovárať, Nitra odohrala skvelý zápas."

Glen Hanlon, tréner Miškovca: "Chcel by som v prvom rade pogratulovať trénerovi domácich k výhre. Myslím si, že Nitra hrala výborne a diváci museli byť spokojní. Domáce mužstvo hralo veľmi tvorivo. Myslím si, že nám bude trvať ďalších 55 zápasov, kým sa dostaneme na takú úroveň. Veľmi dôležité bolo, že domáci svoje presilové hry využili a nám sa nepodarilo využiť dve presilovky o dvoch hráčov."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články