Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Inšpirovať druhými sa oplatí: Tipér oslavoval víkend snov za 15 000!

BRATISLAVA - Borci z najväčšej tipérskej komunity sa na svojich tiketoch poriadne nabalili. Vďaka tipérskym prognózam si prišli na slušné „prachy“!
Zdroj: 21054
Zdieľajte:

Však posúďte sami, navštívte populárnu Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať aj vy!

Sladek23 prežil cez víkend slušné emócie. S úžasným koncom… tipér dal na akovku 14 futbalových zápasov (14 jednotiek), v jeho hľadáčiku sa pritom ocitla anglická, slovenská, maďarská či kolumbijská liga. Nervy? Tak trochu. Ale klaplo to. Borci z FC Paksi porazili Puskás Akadémiu gólom z 93. minúty a zaujímavý priebeh malo aj stretnutie Antverpy vs. Cercle Bruggy – už od 16. minúty totiž domáci hrali o jedného muža v poli menej a v 21. navyše nepremenili penaltu. Troch bodov sa však predsa len dočkali, rovnako ako tipér výhry 15 000 EUR!

K parádnej trefe sa prepracoval aj borec Frndo7, ktorý sa takmer bezproblémovo napakoval na štyroch futbalových súbojoch. Najskôr sa mu zazelenali výhry Malorky a Lobotkovej Celty Vigo, aby sa následne k ním pridal Tottenham a neprehra Belenensens. Suma sumárum, tipér je o viac ako 4 100 EUR bohatší!

Pridajte sa k najširšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články