Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Štartuje prestížna KHL: HC Slovan Bratislava na úvod čaká skúška ohňom!

MAGNITOGORSK - Už jedenásty ročník druhej najlepšej hokejovej súťaže sveta je tu a samozrejmosťou v ňom bude účinkovanie jediného slovenského zástupcu HC Slovan Bratislava.
Zdroj: 29124
Zdieľajte:

Ten sa v úvodnom súboji predstaví na ľade Magnitogorsku. Dokáže vzdorovať silnému súperovi? A kto podľa vás na konci sezóny zodvihne nad hlavu Gagarinov pohár? Tipnite si a sledujte priame prenosy z tejto prestížnej ligy na TV Tipsport!

Ako to vidia tipéri?

98 % borcov z najväčšej tipérskej komunity tipuje v úvodnom zápase Bratislavčanov čistú jednotku v kurze 1,40. Výhru domácich prognózuje aj Gooner007 vo svojej analýze: „Magnitogorsk patrí aj v tejto sezóne k ambicióznym celkom. V jeho kádri nájdeme bývalých či súčasných ruských reprezentantov, zároveň množstvo zaujímavých zahraničných akvizícií - Koshechkin, Byriukov, Kulemin, Lyubimov, Mozyakin, Wolski, Ellison, či Pakarinen. Jan Kovář už pri tom nebude, naopak hlavným trénerom je Josef Jandač.“

Na margo slovenského zástupcu sa stratég vyjadril nasledovne: „Slovan vsádza na slovenských a českých hráčov, ktorých v mnohých prípadoch poznáme z tuzemských súťaží. Buc, Červený, Čiliak, Jánošík, Klok, Sersen, Řepík a takto by sa dalo pokračovať. Bohužiaľ ruku na srdce, v podstate česko-slovenský tím bude ťažko stačiť ruským súperom. Môže ich poraziť, ale nie porážať. Príprava belasých navyše napovedá, že možno majú problémy sami so sebou - prehry s Banskou Bystricou, Vítkovicami, Eisbärenom a podobne.“ Tipnete si tiež?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Najväčšia tipérska komunita ponúka možnosť nazrieť do tiketov skúsených tipérov. Vyskúšajte aj vy jedinečnú Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať!

Pridajte sa k najširšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články