Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Hohmann si pochvaľuje Olten, zaželal si ďalší titul

OLTEN - Americký útočník Cason Hohmann vyhral v minulej sezóne na Slovensku titul s HC ´05 iClinic Banská Bystrica, teraz by rád pridal ďalší v NLB s EHC Olten.
Zdroj: 24881
Zdieľajte:

25-ročný Texasan prišiel pred rokom na Slovensko najskôr na skúšobný kontrakt, keďže mal v zostave vyplniť miesto Tomáša Surového, ktorý sa zranil, nakoniec sa stal jedným z najproduktívnejších hráčov Tipsport ligy. Vrátane základnej časti a aj play-off získal 57 kanadských bodov (17+40).

Prečítajte si aj

MacIntyre vymenil Zvolen za exotickú Ázijskú ligu

Teraz sa už ale sústredí na novú výzvu vo švajčiarskom druholigovom mužstve z Oltenu: "Bolo skvelé byť prvýkrát so spoluhráčmi na ľade. Tréning však bol dosť náročný," povedal švajčiarskym médiám Hohmann ešte začiatkom augusta po jeho prvom tréningu v Oltene.

"O Oltene som počul iba pozitívne veci. Prešiel som si trochu mesto, je nádherné. Prvé dni tu si nesmierne užívam. Neviem sa dočkať, keď už začne sezóna," hovorí šikovný krídelník.

Prečítajte si aj

S Hossom vybojoval Stanley Cupy, teraz ho lákajú na ruské peniaze

Jeho ciele v novom pôsobisku sú jasné: "Chcem prežiť úspešnú sezónu z osobného pohľadu, ale najdôležitejšie bude spraviť úspech aj pre samotný klub a tým by určite bolo víťazstvo v lige," želá si Cason Hohmann.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: ehco.ch

Diskusia

Podobné články