Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Borec inšpiroval 23 tipérov k rozprávkovej výhre, neuveriteľných 300 tisíc bolo veľmi blízko!

BRATISLAVA - Tipéri z najväčšej tipérskej komunity predvádzajú svoje skúsenosti v populárnej Tiket aréne, kde medzi sebou zdieľajú zaujímavé tikety. Vyhrať poriadne prachy sa však dajú aj na pobočke...
Zdroj: 21054
Zdieľajte:

Komunitný obľúbenec augustusxxx si v nedeľu doobeda vybral desať futbalových súbojov s tým, že ešte pred polnocou bude bohatší o 7 200 EUR! Na tikete mal v deviatich prípadoch favoritov a raz siahol po aspoň troch góloch v zápase. Potom sa s tipmi podelil v Tiket aréne. Ako dopadol jeho Extratip? Úspešne! A nabalilo sa aj ďalších 23 tipérov, ktorí sa zviezli spoločne s ním. Gratulujeme!

Štrnásť futbalových zápasov naprieč celou zemeguľou a z toho až desať remíz. Takto by sa dal v skratke popísať piatkový tiket tipéra z pobočky na západnom Slovensku. Chýba už len výsledok... 9 600 EUR pri vklade 60 centov! Vydarená Šanca, čo poviete? A to bol úspešný borec aj pomerne blízko k výhre 300 000 EUR. O maximálnu výhru ho pripravil duel z 2. francúzskej ligy Nancy – Lens, kde už potrebný nerozhodný výsledok neprišiel (0:3)... To je škoda!

Najväčšia tipérska komunita ponúka možnosť nazrieť do výberov skúsených tipérov. Vyskúšajte aj vy jedinečnú Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať! Máte svoje tipy? Zaregistrujte sa, užívajte si všetky príležitostí najširšej komunity tipérov a získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky so vstupným bonusom až 4 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články