Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kto už v Žiline dostal zmluvu? Počet hráčov začína narastať!

ŽILINA - MsHK Žilina sa boril s vážnymi finančnými problémami, ale momentálne sa zdá byť situácia stabilizovaná a pomaly začína klub zverejňovať oficiálne podpísaných hráčov.
Zdroj: 27306
Zdieľajte:

Prvým predstaveným menom bol tréner Pavol Paukovček. Klub zverejnil túto informáciu na svojom facebookovom profile ešte 22. júla.

Maroš Mikoláš

Brankár a odchovanec žilinského hokeja oslávil v marci 23. narodeniny a jeho cieľ je jasný - byť žilinskou brankárskou jednotkou. V minulosti pôsobil okrem Žiliny i v dresoch Slovenska do 20 rokov a najmä v drese prvoligovej Považskej Bystrice. Podpísal zmluvu na jednu sezónu.

Prečítajte si aj

Bývalý obranca Banskej Bystrice sa po roku v Dánsku vracia do zámoria

Peter Húževka

Ikona žilinského hokeja, v tomto klube pôsobil v sezónach 1999/2000 až 2004/2005 a následne od sezóny 2016/2017 doposiaľ. Skúsený stredný útočník obliekal i dresy Trenčína, Košíc, Vítkovíc, Olomouca a kazašského Pavlodaru. Púchovský rodák podpísal v klube zmluvu na túto sezónu.

Jakub Emil Mendrej

Onedlho 22-ročný žilinský obranca začína svoju tretiu sezónu v seniorskom A-tíme. Odchovanec "Vlkov" má 189 cm. Jakub podpísal zmluvu na jednu sezónu.

Dominik Rehák

Žilinský odchovanec hlási návrat domov. Útočník Vlkov má 23 rokov a v minulosti obliekal dres HK Orange 20, Victoriaville Tigres, Slovana Bratislava, Martina a Nových Zámkov. Vlastni bronzovú medailu z Majstrovstiev sveta hráčov do 20 rokov.

Matej Síkela

Prievidzský rodák už v minulosti v žilinksom drese pôsobil. V sezóne 2014/2015 odohral 27-ročný útočník pod Dubňom 15 zápasov so ziskom 9 kanadských bodov (3+6). Pôsobil aj v Trenčíne, Zvolene, Detve, Poprade a Jihlave.

Richard Jenčík

Skúsený 33-ročný útočník odohral takmer celú kariéru v rodných Košiciach (s HC získal 5 majstrovských titulov). V sezóne 2016/2017 krátko pôsobil v Krakowe. V našej najvyššej súťaži odohral 667 zápasov a získal 391 kanadských bodov (167+224).

Pozrite si aj

Parádne video Bernu pred Ligou majstrov: Dá sa naučiť recept na víťazstvo v škole?

Filip Ondruš

Čoskoro 22-ročný žilinský odchovanec bude pokračovať aj v ďalšej sezóne v domácom drese. V uplynulej sezóne získal 8 kanadských bodov (7+1 v základnej časti).

Emil Bagin

Ilavský rodák strávil väčšinu kariéry v Dubnici a Trenčíne. O necelý mesiac 25-ročný obranca však už pôsobil aj v Žiline. Konkrétne v sezóne 2013/2014, kedy v 22 zápasoch získal 9 kanadských bodov (3+6). Uplynulú sezónu strávil vo francúzskom Nice.

Filip Surovka

Bratislavský rodák už v drese Vlkov pôsobil - v sezóne 2012/2013 odohral pod Dubňom 4 zápasy. V minulosti pôsobil i v Martine, Nových Zámkoch a Detve. Dvadsaťosemročný útočník podpísal zmluvu na aktuálnu sezónu.

Ivan Jankovič

Myjavský rodák má za sebou pôsobenie v dresoch Senice, Skalice, Kladna, Banskej Bystrice, Košíc a Jastrzebia. V sezóne 2009/2010 sa predstavil aj na MS hráčov do 20 rokov. Dvadsaťosemročný obranca podpísal s Vlkmi zmluvu na aktuálnu sezónu.

Pozrite si aj

VIDEO Skúste sa nezasmiať: Na týchto momentoch NHL sa vám to nepodarí (1.)

Lukáš Matejka

Martinský rodák odohral väčšinu kariéry v rodnom meste, no pôsobil aj v Irtyši Pavlodar (zisk ligového titulu) a v HC Košice. Robustný 28-ročný obranca podpísal pod Dubňom zmluvu na aktuálnu sezónu.

Lukáš Hvila

Popradský rodák patrí k najskúsenejším hráčom na našich klziskách. Má 36 rokov a v minulosti pôsobil v dresoch Popradu, Košíc, Zvolena, Plzne, Banskej Bystrice, Beibarysu Atyrau a Nových Zámkov. V sezóne 2006/2007 dokonca pôsobil v Žiline, odohral v nej 34 zápasov so ziskom 13 kanadských bodov (7+6). Útočník s povesťou kanoniera podpísal pod Dubňom zmluvu na najbližšiu sezónu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com/mshkzilina/

Diskusia

Podobné články