Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Prvoligový tím HC Bratislava získal hokejového majstra Španielska z minulej sezóny: Prídu aj Sedinovci?

BRATISLAVA - Ambiciózny tím z hlavného mesta a účastník St. Nicolaus 1. ligy HC Bratislava získala dve slovenské posily.
Zdroj: 29103
Zdieľajte:

Do mužstva však prišli z hokejovo exotických destinácií. Obranca Richard Filip má už 35 rokov, šesť sezón pôsobil v rumunskom Brašove, kde odohral posledné dva ročníky. Na "preskačku" pôsobil aj rodných Piešťanoch, Nitre, Nových Zámkoch či francúzskom Montpellieri.

Prečítajte si aj

Corbeil si našiel nové pôsobisko, zahrá si nadnárodnú EBEL ligu

28-ročný útočník Vladimír Lantoš zas predošlú sezónu strávil v španielskom celku CHH Necso Txuri Urdin, s ktorým získal v spoločnosti ďalšieho Slováka Michala Klepáča a Čecha Jakuba Mrenu, majstrovský titul.

Legionársky chlebíček si krátko vyskúšal v ročníku 2016/17, kedy pár stretnutí odohral za rumunský Dunarea Galati, v roku 2011 štyrikrát nastúpil aj za MHK Yunosť Minsk v MHL. Väčšinu kariéry strávil na Slovensku. Okrem materskej Skalice pôsobil aj v Senici, Poprade, Banskej Bystrici, Michalovciach a Trenčíne.

Prečítajte si aj

Skalica už trénuje aj s americkým brankárom a obrancom z Dukly Trenčín

Klub zároveň avizuje snahu prebojovať sa do Tipsport ligy. Možno si spomeniete na vydarenú fotomontáž Jaromíra Jágra v drese tohto tímu, tentoraz celok z hlavného mesta prišiel s inou "peckou". Prídu na Slovensko bratia Sedinovci?

Zdieľajte:
Zdroje informácií: eliteprospects.com, facebook.com/HCBratislavaHokej

Diskusia

Podobné články