Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ako zarobiť desaťtisíce eur? Tu je návod od tipérov, ktorí to dokázali!

BRATISLAVA - Nechcete čakať na vyhodnotenie všetkých príležitosti na tikete? Pokiaľ už máte vyhodnotenú aspoň jednu, tak nemusíte!
Zdroj: 21054
Zdieľajte:

Kliknite na tlačidlo „Vyplatiť hneď“, zastavte riziko a vezmite si okamžite svoju výhru. Presne takto to spravili borci z najväčšej tipérskej komunity, ktorý vďaka tomu, že siahli po cash oute, sú teraz bohatší o desaťtisíce eur!

Cash out zarábal!

Tipér Beniiik poslal v nedeľu na obed do hry trinásťzápasovú futbalovú plachtu. Tá mu mala priniesť skoro 17-litrov. Nestalo sa, no vôbec nemusí smútiť. Vďaka tomu, že pred posledným súbojom na tikete siahol po cash oute, zachránil si tak výhru v hodnote 13 667 EUR! Skvelý ťah!

Rovnako sa zachoval aj bak188604. Jeho tiket zložený zo siedmich zápasov predčasne vyplatil pred futbalovým súbojom z belgickej ligy St. Truiden - Cercle Bruggy, v ktorom tipoval aspoň tri góly. Výsledok stretnutia bol prekvapivých 0:0, no to skvelého stratéga už nemuselo zaujímať, keďže v tej chvíli mal zarobených takmer 11 500 EUR!

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Najväčšia tipérska komunita ponúka možnosť nazrieť do tiketov skúsených tipérov. Vyskúšajte aj vy jedinečnú Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať!

Pridajte sa k najširšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané možnosti a získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky spolu so vstupným bonusom 999 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články