Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovenská 20-ka zdolala Poľsko

Slovenskí hokejoví reprezentanti do 20 rokov zvíťazili v stredajšom prípravnom zápase v českej Porube nad rovesníkmi z Poľska po dramatickej koncovke 4:3.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Zverenci trénera Ernesta Bokroša odohrali s papierovým outsiderom napínavý zápas, ktorý nakoniec rozhodol tri sekundy pred koncom tretej tretiny Patrik Koyš. Ďalší prípravný duel odohrá slovenská "dvadsiatka" na rovnakom štadióne vo štvrtok proti domácemu celku Poruby. "Ide o tím, ktorý má v tretej najvyššej českej súťaži tie najvyššie ambície a plánuje postúpiť do I. českej ligy. Tešíme sa na tento zápas," povedal pre oficiálny webový portál Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) tréner SR "20" Ernest Bokroš.

prípravný zápas (zdroj: hockeyslovakia.sk):

SLOVENSKO "20" – Poľsko "20" 4:3 (1:1, 1:0, 2:2)

Góly SR "20": Hrušík, Holenda, Briestenský, Koyš

Zostava SR "20": Škorvánek – Holenda, Hochel, Jendroľ, Pavúk, Mendrej, Fekiač, Vadovič – Skalický, Rehák, Koyš – Giľák, Kabáč, Tábi – Galis, Petráš, Danišovský – Hrušík, Sukeľ, Briestenský.

Ernest Bokroš, tréner SR "20": "Zbytočne sme sa prispôsobili hre Poliakov a nehrali sme to, čím sme sa prezentovali v predchádzajúcich dueloch. Neboli sme vo svojej koži a boli sme málo kreatívni. S Poliakmi sme zvádzali až príliš veľa súbojov. Určite som nespokojný s tým, že sme Poliakom dovolili vyrovnať na 3:3 v závere. Malou náplasťou je aspoň to, že chlapci sa vyhecovali a gólom tri sekundy pred koncom tretej sirény strhli víťazstvo na svoju stranu. Bolo zaujímavé sledovať mojich zverencov v súboji s ďalšou hokejovou školou."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články