Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Chytrý krok z neho spravil boháča: Takto si tipér zachránil 174 tisíc!

BRATISLAVA - Nechcete čakať na vyhodnotenie všetkých príležitostí na tikete? Pokiaľ už máte vyhodnotenú aspoň jednu, tak nemusíte! Kliknite na tlačidlo „Vyplatiť hneď“, zastavte riziko a vezmite si okamžite svoju výhru. Presne takto sa zachoval borec z najväčšej tipérskej komunity, ktorý vďaka tomu, že siahol po cash oute, je bohatší o desaťtisíce eur!
Zdroj: 21054
Zdieľajte:

Premiérový cash out premenil Sobbosa na boháča

Sobbos sa poriadne napakoval. Štrnásťzápasovú akovku naloženú za 130 „ečiek“ ukončil pred posledným súbojom (Slovensko – Holandsko 1:1) a urobil dobre. Oranjes totiž Hamšíka a spol. neporazili. Sobbos ale smútiť nemusel, cash out mu zachránil 174 000 EUR!

„Keď som to skladal, tak som Holanďanom veľmi veril, ale potom zapracovali nervy. Bolo to prvýkrát, čo som využil cash out. Za tú dobu čo tipujem, som túto možnosť mal v nejakej zmysluplnej podobe asi štyrikrát, ale nikdy som do toho nešiel. Až teraz," zveril sa so svojou stratégiou úspešný tipér!

Blacksnake berie 54 000 EUR!

Pri pohľade na rozpis sobotných zápasov tretieho kola French Open mal blacksnake jasno. Favoriti budú suverénny. Do akovky poskladal nakoniec sedem súbojov. Raz si zahral over a šesťkrát natipoval presný výsledok – že outsideri nezískajú ani set (celkový kurz 270,03). Ako to dopadlo? Jeho taktika vyšla dokonalo a na účte mu pristála fantastická výhra v hodnote 54 000 EUR!

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Najväčšia tipérska komunita ponúka možnosť nazrieť do tiketov skúsených tipérov. Vyskúšajte aj vy jedinečnú Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať!

Pridajte sa k najširšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané príležitostí a získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky spolu so vstupným bonusom 999 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články