Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Fínske striedanie s prívlastkom Pat a Mat: 7 najväčších hokejových trapasov

BRATISLAVA - Trápne situácie sú neoddeliteľnou súčasťou života. Každý má svoje slabé chvíľky, aj profesionálni hokejisti. Nesmieme ale zabúdať, že aj oni sú len ľudia, ktorí robia chyby. No niekedy si nemôžeme pomôcť a z podobných chýb sa chytáme za brucho od smiechu. Hokejový svet vám prináša rebríček 7 najtrápnejších hokejových momentov.
Zdroj: 28760
Zdieľajte:

7. Toskala a strela zo 60 metrov

Napriek tomu, že tento "kúsok" sa podaril torontskému brankárovi už pred šiestimi rokmi, dodnes si nad tým ešte musí lámať hlavu. Vesa je dôkazom toho, že aj z takej liahne brankárov ako je tá fínska niekedy, vzíde aj výnimka.

Pozrite si aj

Nech bože dá: Najkrajšie góly našich reprezentantov na MS 2018, ďakujeme!

6. Widemanov dych vyrážajúci nájazd

Slovné spojenie dych vyrážajúci nemusí vždy znamenať kompliment, predovšetkým keď je to myslené doslovne. Po zhliadnutí pochopíte, ako to myslíme.

5. Švajčiarska deľovka

Aký je najlepší spôsob zabrániť súperovi aby strelil puk do vašej brány v oslabení? Odpoveď je jednoduchá a veľmi logická. Stačí to urobiť namiesto neho.

4. Fínske striedanie

Fínom sa v príprave na MS 2014 podarilo pobaviť celý svet. Na vine bolo skutočne nepodarené striedanie.

Pozrite si aj

Trestná lavica nesplnila svoj účel: Hokejisti si to po vyskočení na ľad znovu rozdali!

3. Švajčiarská nepremenená šanca

Aj Švajčiari majú právo zlyhať. Názorne to ukázala Švajčiarská dvojica, ktorá na MS 2014 nepremenila šancu do prázdnej brány. Švajčiarsku nakoniec nevyšiel celý šampionát a podobne ako Slovensko, odišli so sklonenými hlavami.

2. Smithova skvelá práca s hokejkou

Veľká časť mladých hráčov vo svojej prvej sezóne sa cití nedocenená a preto skúšajú na seba prilákať pozornosť rôznymi spôsobmi. Niekedy sa však stane, že svoje schopnosti precenia a podarí sa im podobný kúsok ako Craigovi Smithovi pred prázdnou bránou. Aby sme sa na to pozreli z lepšej stránky, pozornosť na seba pritiahol. O tom nemôže nikto pochybovať ani na sekundu.

1. Česká komédia

Trapas Patrika Štefana patrí bezpochyby do siene slávy trapasov histórie akéhokoľvek športu. Na jednej strane nám je ľúto, že Štefanove pôsobenie v NHL bude v pamäti fanúšikov vryté len vďaka spomínanému incidentu, no na druhej strane sa nad tým nejde pousmiať. V priam čarovnom slede udalostí musíme ale pochváliť vytrvalosť hráčov Edmontonu a šikovné ruky Aleša Hemského. Ak rozmýšľate nad tým, kto zápas vyhral, bol to Hemského Edmonton v predĺžení. O to viac sa Štefan musí chytať za hlavu.

Nezabúdajme ale, že hráča nemôžeme súdiť kvôli jednému prešľapu. Mnohí z vyššie uvedenných hokejistov majú za sebou nejeden úspech. Málo ľudí vie, že Patrik Štefan, ktorému sa pripisuje ten najväčší trapas v histórii hokeja bol vybraný na celkovom prvom mieste v NHL drafte 1999 vtedajšou Atlantou Trashers.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články