Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan oznámil program prípravy: Čaká ho súboj s českým majstrom

BRATISLAVA - Hokejisti Slovana Bratislava odštartujú prípravu na nový ročník Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) v pondelok 16. júla. V príprave na novú sezónu majú v pláne viacero prípravných zápasov, vrátane účasti na kvalitne obsadenom turnaji v Pardubiciach.
Zdroj: 28741
Zdieľajte:

"Športový reglement KHL povoľuje spoločnú prípravu mužstva v júlovom termíne, belasí ju začnú v pondelok 16. júla. Keďže v našej domáca aréne prebieha v letných mesiacoch rekonštrukcia pre budúcoročné majstrovstvá sveta, Slovanisti sa budú musieť v úvodných týždňoch pripravovať na iných štadiónoch. Práve z tohto dôvodu môže odohrať HC SLOVAN pred svojim publikom stretnutia až po ukončení prác na ZŠ Ondreja Nepelu, t.j. po 20. auguste," informoval klub na oficiálnom webe.

Prečítajte si aj

Vydarené MS sú cestou do NHL: Dvom českým hráčom sa splnil sen

Tím Slovana sa v už spomínanom termíne stretne na ZŠ v Petržalke, kde pôsobí miestny HC Petržalka 2000 a celkom sa tu bude pripravovať 14 dní. Od pondelka 30. júla sa presunie na Kysuce. V moderných podmienkach športového areálu MM park bude trénovať ďalších celkom 7 dní. V tomto týždni (2. augusta) je na programe už aj prvé prípravné stretnutie na ľade Olomouca. Ďalšie tréningové jednotky čakajú Slovan v priestoroch ZŠ Vladimíra Dzurillu v Ružinove a následne aj dva zápasy, v Ostrave proti Vítkoviciam (7. augusta), v Brne proti Komete (9. augusta).

Počas leta sa Slovan predstaví na Memoriáli Zbyňka Kusého v Pardubiciach, kde bude v termíne od 16.–18. augusta štartovať aj Eisbären Berlín, Admiral Vladivostok a domáci HC Dynamo Pardubice.

Od 20. augusta sa už bude môcť Slovan presťahovať do vlastnej kabíny na ZŠ Ondreja Nepelu. V utorok 21. augusta o 18.00 sa fanúšikovia môžu tešiť na súboj s obhajcom českého majstrovského titulu Kometou Brno. Vedenie plánuje vložiť tímu ešte jeden prípravný zápas v termíne 23. príp. 24 augusta. Celkom by tak malo mužstvo odohrať v lete desať zápasov. Základná časť KHL sa začína v septembrovom termíne, podľa dostupných informácií už 2. prípadne 3. septembra.

Plán prípravy HC SLOVAN – leto 2018:

16. júla – Štart spoločnej prípravy na ľade – HC Petržalke 2000

30. júla – Sústredenie mužstva MM Park, Krásno nad Kysucou

2. augusta – prípravný zápas, HC Olomouc – HC SLOVAN Bratislava

7. augusta - prípravný zápas, Vítkovice Steel – HC SLOVAN Bratislava

9. augusta - prípravný zápas, Kometa Brno – HC SLOVAN Bratislava

14. augusta - prípravný zápas, BK Mladá Boleslav – HC SLOVAN Bratislava

16. augusta – Memoriál Zbyňka Kusého, Pardubice

17. augusta - Memoriál Zbyňka Kusého, Pardubice

18. augusta - Memoriál Zbyňka Kusého, Pardubice

21. augusta - prípravný zápas, HC SLOVAN Bratislava – Kometa Brno (18.00)

28. augusta - prípravný zápas, HC SLOVAN Bratislava – BK Mladá Boleslav (18.00)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články