Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Čo sa udialo s nedokončeným športovým komplexom v Poprade?

POPRAD - V roku 2013 prišli odchovanci Popradu - Ľuboš Bartečko a Radoslav Suchý s projektom na výstavbu multifunkčnej haly. Skvelý projekt mal stáť do roku 2015, no ešte dnes vidíme halu rozostavanú a práce na nej nepokračujú.
Zdroj: 7472
Zdieľajte:

Skvelý projekt, za ktorým stáli známe postavy slovenského hokeja. Ľuboš Bartečko, Radoslav Suchý a Miroslav Škovira sa rozhodli pre výstavbu multifunkčnej haly. Tá mala vyrásť na popradskom sídlisku Juh III a slúžiť mala hlavne športu. Skvelý projekt, ktorý sa tešili obyvatelia mesta Poprad mal byť dokončený v roku 2015, no ešte dnes vidíme halu rozostavanú a výstavba nepokračuje.

V roku 2015 síce usporiadal kvôli tejto stavbe primátor mesta Poprad tlačovú konferenciu, na ktorej povedal: "Stretol som sa so zástupcom firmy, ktorá prišla s dvoma možnosťami. Firma uvažuje o tom, že komplex prenajme a možno mu nájde i iný účel, alebo stavbu dokončí na vlastné náklady. Myslím si, že je dostatočne ekonomicky silná na to, aby to dokázala".

Prešli však tri roky a hala vyzerá stále rovnako, nedokončená. Podľa zákulisných zdrojov vieme, že realizátorom projektu došli financie a tak ju logicky nemôžu dokončiť. Preto je údajne priestor momentálne v prenájme a slúži ako sklad.

Prečítajte si aj

FOTO Gesto hodné obdivu: Demitra sa dočkal Gagarinovho pohára!

Je to škoda, pretože projekt, ktorý mal priviesť Popradčanov k športu stagnuje. Jednou z možností by bolo prenechať túto výstavbu ekonomicky silnejšej firme, čo trocha načrtol v roku 2015 aj primátor mesta. Zrejme sa ale na tomto scenári realizátori tohto projektu nedohodli a tak si asi občania mesta Poprad na tento športový komplex zrejme ešte počkajú.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Hokejový svet

Diskusia

Podobné články