Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Jaromír Jágr s hokejom nekončí: Nemecký majster ale českú legendu nezlákal!

KLADNO - Už 46-ročná česká hokejová legenda Jaromír Jágr korčule na klinec nezavesí ani v nadchádzajúcej sezóne. Nebude to však Nemecko, o ktorom sa intenzívne špekulovalo ako o jeho ďalšom pôsobisku.
Zdroj: 27838
Zdieľajte:

Jágr vyvrátil dohady o svojom odchode z Kladna, kde by mal naďalej pôsobiť v úlohe klubového majiteľa aj aktívneho hráča. Česká legenda zároveň fanúšikom oznámila, kto Rytierov v novej sezóne povedie.

"Ja sa v kabíne vrátim do úlohy hráča," povedal pre oficiálny web Rytierov Jágr, čím vyvrátil špekulácie ohľadom spomínaného odchodu do Nemecka. O českú legendu mal údajne veľký záujem Berlín, tohtosezónny víťaz nemeckej najvyššej súťaže DEL.

Prečítajte si aj

Čo robí Jágr vo Švédsku? Všetko je úplne ináč ako sa zdá

Jágr sa do rodného Kladna vrátil počas uplynulej sezóny zo zámoria, keď sa v drese Calgary potýkal so slabšou formou a tiež zdravotnými problémami. Po tvrdom ataku havířovského útočníka Sikoru a obnovení zranenia kolena sa pre Jágra predčasne skončila aj sezóna v drese Kladna. Česká legenda potom už len zbierala povinné štarty v play off, ktoré by mu neskôr po úplnom zotavení umožnili nastúpiť v kľúčových barážových súbojoch v boji o postup medzi českú hokejovú elitu. To napokon Jágrovi nevyšlo a v neúspešnej baráži Kladna sa napokon vôbec nepredstavil.

Jágr okrem svojho zotrvania v tíme Kladna oznámil aj náhradníka odchádzajúceho trénera Miloslava Hořava na lavičke Rytierov. Kladno povedie staronová trénerská dvojica David Čermák/Jindřich Lidický a toto duo doplní talentovaný kouč Jan Krégl. Predchádzajúci asistent odchádzajúceho Hořavu Pavel Patera sa vráti k mládeži.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články