Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovensko je hladné po štvrťfinále, dokáže ho po štyroch rokoch opäť vybojovať ?

KODAŇ - Kurz na našich hokejistov bol dvadsať ku jednej. Aj napriek tomu sme dokázali Švédov vo viacerých momentoch poriadne vystrašiť, ba čo viac, dokázali sme im zobrať na MS prvý bod.
Zdroj: 28493
Zdieľajte:

Raketový úvod sme zažili vďaka skvelému teču Tomáša Jurča, ktorý nás poslal do vedenia. Neskôr sme ale inkasovali hneď tri góly a vyzeralo to na koniec. Naši hokejisti ale predviedli úplne inú tretiu tretinu, akú sme videli pri našom úvodnom zápase s Českom.

Prečítajte si aj

VIDEO+FOTO Slováci s famóznym obratom: Švédi prišli o prvé body na MS

Herne aj strelecky sme boli lepší ako tím nabitý hviezdami z NHL, ktoré neveriacky pozerali, čo sa deje po vyrovnávajúcom góle Ladislava Nagya.


Skvelý výkon stačilo už len podčiarknuť. To sa nám ale vďaka chybe Čajkovského nepodarilo a Švédi nakoniec v predĺžení dokázali vsietiť rozhodujúci gól. Je to škoda, pretože by sme štvrťfinále videli určite vo svetlejších farbách.

Dnes si ale pochvalu zaslúži celý tím, skvelé akcie v podaní trojice Nagy - Krištof - Jurčo, skvelá obranná práca popradského tria, či raketový Ďaloga.


Verím, že niečo podobné dokážeme aj proti Rusku, kde taktiež nebudeme nútení tvoriť hru. Vďaka dnešnému výsledku môžeme stále dúfať vo štvrťfinále, ktoré by sme si takýmito výkonmi zaslúžili.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Hokejový svet

Diskusia

Podobné články