Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Slovensko čaká na úvod vypäté federálne derby: Sleduj našich NAŽIVO a získaj 15 EUR zdarma!

KODAŇ - Slovenská hokejová reprezentácia bude najbližšie dva týždne bojovať o popredné pozície v rámci 82. majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji. V skupine A si zmeria sily s Bieloruskom, Francúzskom, Ruskom, Švédskom, Švajčiarskom, Rakúskom a Českom.
Zdroj: 28304
Zdieľajte:

Práve s posledným menovaným výberom si to chlapci spod Tatier rozdajú v úvodnom ostrosledovanom derby! Ako sa im bude dariť? Sledujte všetky zápasy z MS v hokeji naživo TU a k tomu získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky!

Ako to vidí najväčšia tipérska komunita?

Prvý zápas Slovenska na MS 2018 bude v znamení prestížneho súboja s Čechmi. Čo v ňom prognózujú tipéri? Až 97 % borcov z najväčšej tipérskej komunity je presvedčených o výhre českého výberu v kurze 1,54. Tipér dagu2703 vo svojej analýze dodáva: „Český mančaft je dlhodobo medzi špičkou a tento rok to nebude ináč. Česi majú síce mladý tím, ale zato veľmi talentovaný. Súboj so Slovákmi si s prehľadom postrážia a v pohode to môže byť aj víťazstvo o viac gólov,“ napísal tipér.

Máte prehľad? Píšte analýzy aj vy a získajte skvelé odmeny!

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Nahliadnite do populárnej Tiket arény a inšpirujte sa najlepšími tiketmi od skúsených tipérov, alebo sa sami pochváľte svojimi úspechmi.

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite a získajte vstupný bonus 999 EUR! Navyše dostanete úplne zadarmo 15 EUR na svoje prvé stávky!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články