Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Premiéra ako hrom: Na MS aj trio z Popradu

BRATISLAVA - V slovenskom drese sa na majstrovstvách sveta v Dánsku predstaví aj trojica hokejistov z Popradu a všetci traja si zhodne odbijú aj premiéru na svetovom šampionáte.
Zdroj: 28239
Zdieľajte:

Spolu s Dávidmi Bucom a Bondrom si na šampionáte zahrá aj Patrik Svitana, ktorý si tak splní detský sen. Dvadsaťdeväťročný krídelník sa rovnako ako ostatní hráči dozvedel o svojej účasti v nedeľu podvečer, keď generálny manažér Miroslav Šatan a tréner Craig Ramsay oznámili konečnú nomináciu. "Správa ma zastihla pri sťahovaní, pretože sme s manželkou kúpili dom a mal som práve plné ruky práce. Ale samozrejme sa veľmi teším, nomináciou na MS si žijem svoj detský sen," povedal pre TASR.

Prečítajte si aj

A je to vonku: Ramsay a Šatan oznámili konečnú nomináciu do Dánska

Ešte väčšiu radosť mal z toho, že na šampionát pocestuje aj s dvomi klubovými spoluhráčmi. "Že ideme na šampionát traja Popradčania, je prekvapenie, pretože sme spolu v jednej päťke nehrali ani v lige, ale tréneri nás dali dokopy a sadlo nám to. Dúfam, že aj na majstrovstvách budeme pre tím takým prínosom, akým sme boli v príprave," dodal Svitana.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články