Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Výhovorky či pravda? Reakcia trénera a hráčov po prehre s Francúzskom

PIEŠŤANY - Slovenskí hokejoví reprezentanti prehrali v sobotňajšom zápase Euro Hockey Challenge v Piešťanoch s Francúzskom 2:3.
Zdroj: 28229
Zdieľajte:

Pre zverencov Craiga Ramsayho to bola generálka na svetový šampionát. V príprave naň si Slováci pripísali tri prehry a šesť výhier.

Prečítajte si aj

FOTO Dráma v Piešťanoch: Slováci prehrali v generálke proti Francúzom

hlasy po zápase:

Craig Ramsay, tréner SR: "Pod dnešnú prehru sa podpísalo to, že sme dohrali iba s deviatimi útočníkmi a prejavila sa únava z predchádzajúcich zápasov. Začali sme dobre, ale došiel nám plyn a potom sme spravili chyby v našom pásme. Musíme hrať v útočnej tretine. Máme zopár zranených hráčov, uvidíme, ako a či sa zotavia. Bude to ťažké rozhodovanie, musíme si k tomu sadnúť. S prípravou som spokojný, vyrástli sme ako tím, stále sa zlepšujeme, ale tento zápas sme si nechali ujsť. Za posledný mesiac to bolo veľa hokeja, ale zapracovali sme do tímu veľa nových hráčov."

Juraj Mikúš, útočník SR: "Urobili sme viac chýb ako včera, navyše sme hrali s pozmenenou zostavou. Niektorí sa nechceli zraniť, ale ako mužstvo sme sa snažili. Francúzi boli dnes lepší. Ja som po zákroku od súperovho hráča ok, len som trošku dorezaný na rukách."

Martin Bakoš, útočník SR: "Nechcem sa vyhovárať, ale dohrávali sme na deviatich útočníkov a už toho bolo dosť. Príprava bola dlhá, ale prvé dve tretiny sme boli vyrovnaným až lepším mužstvom."

Andrej Sekera, kapitán SR: "Uplynulé dva zápasy boli naše najlepšie. Hoci sme dnes prehrali, tak treba sa pozrieť aj na to, že Francúzi hrali oveľa lepšie, ako včera."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články