Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Prievan v Slovane: Koniec športového riaditeľa a preradenie do inej divízie

BRATISLAVA - HC Slovan Bratislava bude v novej sezóne Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) účinkovať v Tarasovovej divízii.
Zdroj: 26403
Zdieľajte:

Vedenie súťaže pristúpilo k prerozdeleniu klubov v rámci konferencií a divízií, novinkou je aj zvýšenie počtu zápasov všetkých tímov. Slovenského účastníka preradili z Bobrovovej divízie do Tarasovovej, kde spolu s ním figurujú Dinamo Minsk, CSKA Moskva, Viťaz Podoľsk, Lokomotiv Jaroslavľ a HK Soči. "Mužstvá odohrajú v novej sezóne spolu 62 stretnutí, čo je o šesť viac ako vlani. Tímy odohrajú systémom každý s každým (doma - vonku) celkovo 48 zápasov, ďalších 14 pridajú stretnutiami navyše v rámci svojej konferencie. Každý tím tak nastúpi na 31 duelov doma a zároveň 31 vonku," informuje oficiálna internetová stránka HC Slovan.

Prečítajte si aj

VIDEO MS bez Cháru, Boston zvládol divokú prestrelku v rozhodujúcom zápase

Oldřich Štefl skončil v pozícii športového riaditeľa v hokejovom klube HC Slovan Bratislava. Štvrtkové vydanie denníka Šport informuje, že predseda predstavenstva a generálny manažér Patrik Ziman podpísal návrh na Šteflovo odvolanie a ukončenie zmluvy, ktorý ešte podlieha schváleniu prezidentom a hlavným akcionárom Jurajom Širokým.

"Prácu športového riaditeľa som si predstavoval inak, komunikácia pri skladaní mužstva nebola ideálna," citoval Zimana denník Šport. Slovan je pred podpisom zmluvy s bieloruským trénerom Eduardom Zankovcom, s ktorým rokoval už po skončení uplynulej sezóny KHL. Na striedačke by mali zostať aj jeho asistenti Rudolf Jendek a Róbert Petrovický.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články