Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ladislav Nagy: Odohral som zápas s jubilejným číslom

PIEŠŤANY - Slovenskí hokejoví reprezentanti zvíťazili v stredajšom prípravnom zápase v Piešťanoch nad Kórejskou republikou 2:1. Hostia sa dostali do vedenia v druhej tretine zásluhou Kim Ki-sunga, v tretej tretine však Slováci otočili výsledok. O góly sa postarali Tomáš Jurčo a Adam Jánošík. Pre zverencov Craiga Ramsayho to bolo piate víťazstvo za sebou.
Zdroj: 28172
Zdieľajte:

V ďalšom bloku prípravy pred MS zohrajú Slováci ešte dva zápasy. V piatok 27. apríla privítajú v Nitre Francúzsko a s tým istým súperom sa stretnú o deň neskôr v generálke na svetový šampionát opäť v Piešťanoch.

Prečítajte si aj

FOTO Srdcervúci odkaz hráčov Trenčína: Nikdy na teba nezabudneme!

hlasy po zápase:

Craig Ramsay, tréner SR (zdroj: TV DAJTO): "Veľmi sme netušili, čo môžeme očakávať od súpera. Podržal nás brankár Godla. Najdôležitejšie je, že sme našli cestu k víťazstvu. V prvej tretine sme im nechali priestor, neboli sme pripravení na ich rýchlosť. V druhej sme hrali oveľa lepšie. Mali sme veľa šancí, ale dostali sme gól. Musíme pochopiť, že zápas musíme hrať celých 60 minút, aj keď vyhrávame alebo prehrávame."

Marek Hovorka, útočník SR (zdroj: TASR): "Súper mal rovnaké mužstvo ako na ZOH. Mali výborný pohyb, čo nám robilo problémy. Navyše sme zo začiatku hrali profesorsky a nestrieľali sme na bránku. Chceli sme dať gól do prázdnej bránky."

Christián Jaroš, obranca SR (zdroj: TASR): "Mali sme dosť príležitostí, ja minimálne dve alebo tri. Ale dali sme potom gól na začiatku tretej tretiny a to nás nakoplo. Vedeli sme, že sa hrá 60 minút a museli sme zapnúť, aby sme sa nestrápnili."

Juraj Mikúš, útočník SR (zdroj: TASR): "Cestoval som včera cez celé Česko a nebol som dva dni na ľade, takže to pre mňa nebolo jednoduché. Poriadne som nespal ani poobede. Zaskočilo ma, že budem hrať na krídle, ale mal by som dostať priestor aj na centri."

Ladislav Nagy (zdroj: TASR): "V prvom rade som rád, že som odohral stý zápas v reprezentácii. Je to úžasné číslo. Zápas bol ťažký, v hale bolo veľké teplo a ľad nebol ideálny."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články