Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

FOTO Hlasy po zápase: Trénera Ramsayho stále štve jedna vec

POPRAD - Slovenskí hokejoví reprezentanti zvíťazili v 6. zápase záverečnej prípravy pred MS nad Lotyšmi 4:1. Reprezentanti sa pred ďalším prípravným cyklom stretnú v pondelok v Piešťanoch.
Zdroj: 28094
Zdieľajte:

5. zápas Euro Hockey Challenge:

Slovensko - Lotyšsko 4:1 (1:0, 1:1, 2:0)

Góly: 9. Fehérváry (Graňák, Paulovič), 40. Hovorka (Bakoš, Čajkovský), 60. Kudrna (Hovorka), 60. Nagy (Čajkovský, Cingel) - 25. Bukarts. Rozhodovali: Kubuš, Orolin - Gajan, Smrek, vylúčení: 4:3 na 2 min, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0, 4253 divákov

Pozrite si aj

VIDEO Nechytateľná bomba: Vychutnajte si prvý reprezentačný gól Martina Fehérváryho

hlasy po zápase:

Craig Ramsay, tréner SR: "Myslím si, že s týmto zápasom môžeme byť spokojní. V prvej tretine to bol z našej strany dobrý výkon, no neskôr sme sa opäť nevyhli viacerým vylúčeniam. Máme ešte na čom pracovať, najmä naše presilovky by mali byť lepšie."

Ladislav Nagy, kapitán SR: "V prvej tretine sme hrali dobre, boli sme lepší, no v druhej sme upustili od našej hry. Lotyši sa dostali do zápasu aj presilovkami, boli nepríjemní. V tretej časti sme to však na konci rozhodli."

Marek Hovorka, autor víťazného gólu: "S dvoma víťazstvami nad Lotyšskom sme spokojní, ale vieme, že sú činnosti, na ktorých musíme pracovať v ďalších dňoch. Dôležité je, že sme vyhrali, bol plný dom, ľudia sa bavili, takže čo viac si priať? Som rád, že sa zápasy konali v mestách, kde ľudia prišli na hokej a mohli si ho užiť."

Denis Godla, brankár SR: "Potešili nás výsledok aj výkon. Pri inkasovanom góle som puk nevidel ideálne, ale, našťastie, nás ten gól nemusel mrzieť."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články