Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Štartuje play-off najlepšej ligy sveta: Vychutnajte si NAŽIVO boje NHL o Stanley cup!

BRATISLAVA - V noci zo stredy na štvrtok to celé vypukne! V najlepšej hokejovej lige sveta začínajú prestížne boje o Stanley Cup a rozhodne sa bude na čo pozerať!
Zdroj: 27955
Zdieľajte:

Medzi top favoritov na zisk trofeje patrí podľa bookmakerov Nashville, Pittsburgh a Tampa Bay pri kurze 6,00. V tesnom závese sú Boston (7,00), Washington (9,00) alebo nováčik z Vegas (10,00).

Koho tipujete vy? Sledujte napínavé súboje z NHL v priamych prenosoch na TV Tipsport!

Prvý súboj podľa tipérov

V úvodnom kole play off narazí obhajca Stanley Cupu na veľkého rivala. Pittsburgh sa v bitke o Pennsylvániu stretne s Philadelphiou! Tučniaci oslavovali triumf vo všetkých štyroch tohtosezónnych vzájomných dueloch. Ovládnu aj prvý zápas tejto série? Tipér miroslav250 je vo svojej analýze presvedčený o tom, že Crosby a spol. Flyers porazia. „S pribúdajúcimi súbojmi základnej časti forma Penguins narastala. Majú vyváženejšie formácie a nebezpečnejší útok ako Philadelphia. Vyhrali tiež všetky štyri vzájomné zápasy v tejto sezóne (dva po predĺžení). Favorit úvodného stretnutia je pre mňa jasný. Pittsburgh vyhrá v základnej hracej dobe,“ verí tučniakom v kurze 2,00. Pridáte sa?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Nahliadnite do Tiket arény a inšpirujte sa najlepšími tiketmi od skúsených tipérov, alebo sa sami pochváľte svojimi úspechmi.

Založte si účet v Tipsporte TU a získajte vstupný bonus 999 EUR! Navyše dostanete úplne zadarmo 5 EUR na svoje prvé stávky!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články