Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nové hviezdy slovenského hokeja: Orange prichystal skvelé hokejové divadlo

Bratislava/Košice, 3. apríl 2018 – Najväčšia prehliadka detských hokejových talentov sa začala vo februári regionálnymi stretnutiami tímov z celého Slovenska. Orange so Slovenským hokejovým zväzom tak otvorili už 10. ročník obľúbeného národného turnaja hokejových prípraviek 4. ročníkov základných škôl Orange Minihokej Tour. Z regionálnych kôl vzišlo šesť tímov deväťročných hokejových talentov, ktoré sa stretnú vo veľkom finále 8. apríla 2018 v Košiciach.
Zdroj: 27904
Zdieľajte:

Počas regionálnych kôl aktuálneho 10. ročníka Orange Minihokej Tour po roku opäť zaplnili tribúny rodičia a fanúšikovia malých hokejistov i športoví nadšenci. V šiestich slovenských mestách naprieč celou republikou sa proti sebe postavilo 41 tímov. Tento ročník tak dosiahol historicky najvyššiu účasť v počte nominovaných tímov, pričom 16 bolo zo stredného, 13 zo západného a 12 z východného Slovenska. Už je pravidlom, že v tímoch reprezentujú farby klubu aj dievčatá - regionálnych kôl sa ich zúčastnilo 29. A štatistiku z regiónov zavŕši počet gólov – najviac ich padlo vo Vranove nad Topľou, kde ich dokopy bolo až 204. Do finále, ktoré sa odohrá v metropole východného Slovenska, sa prebojovali tímy HK DUKLA Trenčín, HK RUŽINOV´ 99 Bratislava, HC Košice, HK ŠKP Poprad, HT 32 L. Mikuláš a MsHKM Žilina.

„Každým rokom nám rastie základňa v tejto vekovej kategórii, o čom svedčí aj počet tímov v regionálnych kolách. Budeme radi, ak bude rásť aj základňa ich fanúšikov, pretože pozerať sa na tieto šikovné decká je častokrát veľmi kvalitný hokejový zážitok. Pozývame všetkých hokejových fanúšikov v nedeľu 8. apríla do košickej Crow Arény a sľubujem hokejový zážitok i veľa zábavy vďaka programu, ktorý sme pre nich pripravili,“ povedal Miloš Lalka, riaditeľ pre komunikáciu a značku spoločnosti Orange.

Veľké finále sa odohrá v nedeľu 8. apríla v košickej Crow Aréne. Hráči síce budú mať hlavu plnú súbojov s ostatnými tímami, fanúšikova hokeja na štadióne sa však okrem zápasov môžu tešiť aj na sprievodný program, ktorým povedie športový komentátor Slávo Jurko. Zábavné súťaže pre hráčov i fanúšikov či tréning s hokejovou hviezdou Rastislavom Staňom a mnoho ďalších aktivít čaká na všetkých, ktorí prídu do Košíc vo veľkom fandiť malému hokeju.

Pre víťazný tím čaká už tradičná, ale stále atraktívna výhra. Všetci hráči budú mať od Orangeu zabezpečený letný týždenný pobyt v Hokejovej škole Mariána Gáboríka v Trenčíne, kde naberú mnoho hráčskych skúseností a stretnú svoje veľké idoly. Dnes ide o najväčšiu hokejovú školu v Európe, ktorú navštevujú deti z celého sveta a priemerne ju navštívi viac ako 550 detí ročne. Zároveň víťazi od Orangeu dostanú fit náramky. S nimi budú môcť zmysluplne prepojiť technologické vychytávky so športom a výsledky tréningov tak budú mať pod kontrolou nie len ich tréneri, ale aj oni sami.

Orange dlhodobo podporuje detské hokejové talenty, vytvára im príležitosti pre získavanie hokejových zručností a skúseností, a to nielen vďaka účasti v tomto národnom hokejovom turnaji, ale aj prostredníctvom zážitkov s hokejovými legendami i súčasnými hráčmi, ktorých majú možnosť vďaka víťazstvu stretnúť či trénovať s nimi. Turnaj Orange Minihokej Tour svoje miesto „na ľade“ potvrdil aj tým, že niektorí z finalistov z úplne prvého ročníka tohto turnaja minulý rok bojovali o medailu v drese slovenskej reprezentácie počas Majstrovstiev sveta v hokeji do 18 rokov. Orange aktívne podporuje nielen deti a mládež, ale aj národnej hokejovej reprezentácie na Majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Orange

Diskusia

Podobné články