Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

FOTO Jasný odkaz na sociálnej sieti: Hej Blackhawks, potrebujete brankára?

MOSKVA - Zdá sa, že problémy Chicaga s brankármi by mohol vyriešiť veterán v hokejovom dôchodku.
Zdroj: 27816
Zdieľajte:

Brankári nedávno narobili veľké vrásky trénerovi Chicaga Blackhawks Joelovi Quennevillovi. Na túto situáciu pohotovo reagoval víťaz Stanley Cupu z roku 2007 Iľja Bryzgalov. Ale vráťme sa k samotnému zápasu. Ako k tomu došlo?

Prečítajte si aj

FOTO Fanúšikovia Zvolena rozhodli: TOTO je najlepší hráč za mesiac marec

Zápas: Chicago - Winnipeg (30. marec 2018)

Počas rozcvičky sa zranil Anton Forsberg a jeho náhradník Collin Delia vydržal len do 46. minúty, keď musel rovnako odísť z ľadu pre zranenie.

To bola chvíľa pre 36-ročného Scotta Fostera. Ten sa do bránky dostal v súťažnom zápase prvý raz od sezóny 2005/2006, keď chytal za Western Michigan University. Svoj výkon okorenil siedmymi úspešnými zákrokmi, ani raz neinkasoval.

Tento zápas s veľkou pravdepodobnosťou sledoval aj veterán na hokejovom dôchodku Iľja Bryzgalov. Ten pobavil všetkých svojich fanúšikov krátkou správou na sociálnej sieti.

Chicagu poslal jasný odkaz: "Hej Blackhawks, potrebujete brankára, ktorý bude zdravý po celý rok?" Ktovie, či by tréner Chicaga prijal takúto ponuku.

Bryzgalov získal v roku 2007 s Anaheimom Ducks Stanley Cup a s Ruskom vybojoval na ZOH 2002 v Salt Lake City bronzovú medailu. O sedem rokov neskôr oslávil v drese „zbornej“ titul majstra sveta na turnaji vo Švajčiarsku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články