Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Tatar si vychutnal Jonesa, Gáborík asistoval, Halák striedal Gibsona

NEW YORK - V desiatich zápasoch zámorskej NHL v noci na piatok sa predstavili piati Slováci, z ktorých všetci prehrali a bodovali iba dvaja.
Zdroj: 27685
Zdieľajte:

Tomáš Tatar skóroval v druhom stretnutí po sebe, ale jeho Vegas Golden Knights prehrali na ľade San Jose 1:2 po predĺžení. Asistencia Mariána Gáboríka nepomohla Ottawe, ktorá podľahla doma Edmontonu 2:6. V drese Oilers chýbal pre zranenie členka obranca Andrej Sekera.

V akcii bol aj Jaroslav Halák, ktorý v zápase jeho New Yorku Islanders s Tampou Bay vstúpil do hry až v druhej tretine, keď v 32. minúte za stavu 3:6 vystriedal medzi žŕdkami Christophera Gibsona. Slovenský brankár inkasoval potom z 12 striel iba raz, "ostrovania" mohutne doťahovali, ale napokon prehrali v divokom súboji 6:7.

Víťaznú radosť nezažil ani Richard Pánik, ktorého Arizona nestačila na domácu Carolinu (5:6). Chicago s Tomášom Jurčom prehralo s Vancouverom 2:5. Columbus zdolal Floridu 4:0 a natiahol sériu víťazstiev už na desať zápasov.

Hviezdou večera bol slovinský center Anže Kopitar, kapitán Los Angeles sa na demontáži domáceho Colorada (7:1) podieľal štyrmi gólmi.

Prečítajte si aj

V NHL sa chystá revolučná novinka: Ako to ovplyvní zápasy?


Výsledky NHL:
Carolina - Arizona 6:5, Columbus - Florida 4:0, New York Islanders - Tampa Bay 6:7 /HALÁK chytal za domácich od 32. minúty, kryl 11 z 12 striel, úspešnosť zásahov 91,7 percenta/, Philadelphia - New York Rangers 4:3, Detroit - Washington 0:1, Ottawa - Edmonton 2:6 /za domácich GÁBORÍK 0+1/, Nashville - Toronto 2:5, Chicago - Vancouver 2:5, Colorado - Los Angeles 1:7, San Jose - Vegas 2:1 pp /za hostí TATAR 1+0/

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články