Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Peter Šišovský: Dnes to bol krásny večer, nič viac som si nemohol priať

ZVOLEN – Vo štvrtok sa v Tipsport lige rozbehla najzaujímavejšia časť sezóny – playoff. V prvom zápase vo Zvolene zvíťazila Žilina 2:1, ale v piatok už favorizovaný Zvolen nezaváhal a zvíťazil 4:1.
Zdroj: 27728
Zdieľajte:

Hlavnou postavou Zvolena v doterajšom priebehu série je jednoznačne Peter Šišovský. Šikovný útočník skóroval v dvojzápase už štyrikrát. V piatok zaznamenal dokonca hatrick. Vďaka jeho gólom sa domáci dostali do pohodlného vedenia 3:0. „Dnes to bol krásny večer, nič viac som si nemohol priať,“ spokojne konštatoval Šišovský.

„Dôležité bolo, že sa nám podarilo dať gól hneď v úvode zápasu. Vedel som, že sme na tom lepšie fyzicky, a to sa dnes aj ukázalo,“ zhodnotil zápas zvolenský krídelník.

Favorita dostal do pohody troma gólmi práve Šišovský. „Určite si to veľmi vážim. Som rád, že to prišlo práve v playoff,“ vyslovil sa najlepší hráč zápasu na margo svojho prvého hatricku.

Prečítajte si aj

Detva začala baráž úspešne, Michalovce jej ale dali zabrať

V prvom zápase série Zvolenčania nevyužili gólové príležitosti, a to ich stálo víťazstvo. „Som presvedčený o tom, že sme lepšie mužstvo, ale včera nám zlyhala koncovka. Dnes sme to zvládli a dúfam, že teraz nás to nakopne do ďalších zápasov,“ zaželal si.

„Prvé dva góly boli po skrumáži pred bránkou. Podarilo sa mi dotlačiť puky do brány a pri treťom som sa snažil niečo vymyslieť a urobil som to dobre,“ opísal svoje gólové situácie Šišovský.

„Je začiatok playoff každý je nabitý silami a rovnako je to aj u mňa, na ľade sa cítim výborne,“ dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Babic

Diskusia

Podobné články