Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Séria Trenčín - Poprad sľubuje tesný boj, Buc: Môže byť o brankároch

POPRAD - S túžbou prekročiť svoj tieň z predošlých dvoch sezón vstúpia hokejisti HK Poprad do štvrťfinálovej sérii Kaufland play off Tipsport Ligy.
Zdroj: 26468
Zdieľajte:

Proti Dukle Trenčín je v pozícii favorita ich súper, vyrovnané zápasy v základnej časti však naznačili, že to môže byť dlhý boj. "Kamzíci" sú si vedomí, že ich čaká najmä tuhý boj so skalopevnou defenzívou súpera.

Prečítajte si aj

Favorit série Trenčín - Poprad je jasný, základná časť však bola vyrovnaná

Tá bola v dlhodobej časti veľkou prednosťou "vojakov." Trenčania inkasovali iba 112 gólov, druhí v tejto štatistike Bystričania o 22 viac. Brankári Michal Valent a Tomáš Hiadlovský si až 13-krát udržali čisté kontá. Prvý menovaný bol v základnej časti oporou Dukly a Popradčanom je jasné, že dôležitý bude každý strelecký úspech. "Vieme, že je to dobrý brankár, ale oporu v bráne máme aj my. Myslím si, že to môže byť o brankároch. Až samotná séria ukáže, kto z nich má lepšiu formu," uviedol útočník HK Poprad Dávid Buc.

Prečítajte si aj

Trenčín chce postúpiť, Oremus: Máme jasný cieľ

Pôjde síce o konfrontáciu tretieho tímu so šiestym, ale vzájomné zápasy zo základnej časti hovoria o mimoriadnej vyrovnanosti tímov. Päť zo šiestich vzájomných stretnutí sa skončilo rozdielom jediného gólu a aj popradské víťazstvo 2:0 bolo pečatené až gólom do prázdnej bránky. Aj v play off sa od tejto série očakávajú vyrovnané zápasy. "Rozhodovať budú maličkosti. Verím, že sme na sériu dobre pripravení a že bude víťazná. Dôležité budú už prvé dva zápasy. Na tie sa musíme sústrediť a vyhrať aspoň jeden z nich," poznamenal Buc.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články