Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Boje o majstrovský titul začínajú: Sledujte NAŽIVO všetky zápasy play off Tipsport Ligy!

BRATISLAVA - Základná časť skončila, dvojice v play off poznáme, takže bitka o Pohár Vladimíra Dzurillu môže začať!
Zdroj: 6123
Zdieľajte:

Ako prvá zasiahne do bojov Nitra. Víťaz základnej časti Tipsport Ligy sa po štyroch dňoch opäť stretne s Novými Zámkami. Zabudnú Corgoni na nedeľnú prehru (2:3)? Prvé dva dni budú patriť aj duelu Zvolen vs. Žilina. Od soboty sa pridajú Trenčania, ktorí sa pobijú o postup s Popradom. Čerešničkou na torte budú duely Banskej Bystrice proti Košiciam. Sledujte celé play off naživo na TV Tipsport!

Koho favorizujú bookmakeri?

Top šance na triumf dávajú bookmakeri Tipsportu hokejistom Nitry pri kurze (3,00). Druhý v poradí je úradujúci majster z Banskej Bystrice (3,75). V hre je aj ambiciózny Zvolen (4,25), vojaci z Trenčína (5,25) alebo tradične silné Košice (8,00). Prekvapiť môže takisto Poprad (21,00), či Žilina (81,00), ktorá bola vlani bronzová. S najväčšou kurzovou hodnotou vstupujú do „vyraďovačky“ po základnej časti ôsme Nové Zámky (151,00). Koho favorizujete na celkové víťazstvo vy? Rozhodnite TU!

Ako to vidia tipéri?

V úvodnom zápase medzi Nitrou a Novými Zámkami majú borci z najširšej tipérskej komunity o víťazovi jasno, pretože drvivá väčšina z nich tipuje čistú jednotku v kurze 1,30. Hokejistom spod Zobora verí aj goldenfish, ktorý v analýze napísal: „Hráčske aj herné kvality sú na strane Nitry. Navyše ju podporí skvelé publikum. Domáci sa ujmú vedenia!“ Súhlasíte? Sledujte prvý súboj ostrej série, podobne ako celé play off, v priamych prenosoch na TV Tipsport!

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Pozrite sa do Tiket arény a inšpirujte sa najlepšími tiketmi od skúsených tipérov, alebo sa sami pochváľte svojimi úspechmi.

Založte si účet v Tipsporte a získajte vstupný bonus 999 EUR! Navyše dostanete úplne zadarmo 5 EUR na svoje prvé stávky!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články