Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Jurčo ďalej páli ostrými, Chárove dve asistencie, Tatarov návrat na miesto činu

NEW YORK - Hokejisti Chicaga prehrali v zámorskej NHL v noci na piatok na domácom ľade s Carolinou 2:3.
Zdroj: 27700
Zdieľajte:

Skóre stretnutia otvoril v 7. minúte slovenský útočník Blackhawks Tomáš Jurčo. Bol to jeho tretí presný zásah v tomto ročníku. O triumfe Hurricanes rozhodol v tretej tretine z presilovky fínsky útočník Sebastian Aho.

Boston doma zvíťazil nad Philadelphiou 3:2 aj vďaka dvom asistenciám kapitána Zdena Cháru, ktorý tak má na konte 21 bodov (6+15). O výhre Bruins rozhodol 22 sekúnd pred koncom tretej tretiny Brad Marchand.

Darilo sa Vegas Golden Knights, ktorí vyhrali na ľade Detroitu 4:0. Brankár hostí Marc-Andre Fleury zastavil všetkých 28 striel Red Wings a zaknihoval tretí shutout v sezóne, resp. 47. v kariére. Proti bývalým spoluhráčom nastúpil vo víťaznom tíme aj slovenský útočník Tomáš Tatar, nebodoval a pri takmer 16 minútovej porcii na ľade zaknihoval tri strely a zapísal si 4 trestné minúty.

Edmonton s obrancom Andrejom Sekerom vyhral doma nad New York Islanders 2:1 po nájazdoch, v ktorých rozhodol kapitán Connor McDavid. Ten najprv v druhej tretine vyrovnal na 1:1 a potom zaknihoval aj rozhodujúci nájazd. Sekera odohral 15:30 minúty a zapísal si jeden mínusový bod. V bránke ostrovanov tento raz nechytal Jaroslav Halák, ale Fín Christopher Gibson.

Prečítajte si aj

VIDEO Strelecky aktívny Pánik sa radoval z výhry Arizony


NHL:
Boston - Philadelphia 3:2 (za domácich Z. Chára 0+2), Columbus - Colorado 5:4 pp, New Jersey - Winnipeg 2:3, Detroit - Vegas 0:4, Florida - Montreal 5:0, Ottawa - Buffalo 3:4 pp a sn, Tampa Bay - NY Rangers 5:3, Nashville - Anaheim 4:2, Chicago - Carolina 2:3 (za domácich T. Jurčo 1+0), Edmonton - NY Islanders 2:1 pp a sn, Los Angeles - Washington 3:1, San Jose - St. Louis 2:0

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články