Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Hviezdou noci Chárov spoluhráčov, jeho bodová explózia a gól v predĺžení prekonali bradatý rekord

NEW YORK - Hokejisti Bostonu s kapitánom Zdenom Chárom zdolali v noci na stredu v zámorskej NHL Detroit 6:5 po predĺžení. Hlavnou postavou duelu bol domáci útočník Brad Marchand, ktorý v extračase rozhodol o triumfe Bruins, celkovo si v zápase pripísal tri góly a dve asistencie.
Hokejista Bostonu Bruins Brad Marchand (vpravo) sa teší po strelení gólu.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Marchand strelil už svoj 11. gól v predĺžení, čím prekonal Glena Murraya a vytvoril nový rekord v histórii Bruins. V tejto sezóne vyhral Boston päť duelov v nadstavenom čase, štyri rozhodol práve 29-ročný kanadský krídelník.

Prečítajte si aj

Kanadská hviezda NHL a Slovanu Bratislava ukončila kariéru

Vďaka tomu si vyslúžil prezývku "Mr. Overtime". Predĺženia zaviedli v NHL od sezóny 1983/84. "Mal som šťastie, že sa puk ku mne odrazil. Dúfal som, že dá gól už Torey (Krug) a zavŕši hetrik on, ale puk sa napokon dostal ku mne na hokejku," povedal pre nhl.com Marchand, ktorý si zapísal tretí hetrik vo svojej profiligovej kariére.

Prečítajte si aj

VIDEO Fantastická noc pre fínsku hviezdu: Jeho One man show otriasla celou NHL!

Štyri kanadské body (2+2) zaznamenal obranca Torey Krug a rovnakou bilanciou sa blysol aj útočník Detroitu Anthony Mantha. Red Wings prehrali štvrtý duel za sebou.

Prečítajte si aj

Nová sezóna NHL začne v Číne aj v Európe, dokonca blízko Slovensku: Tešiť sa môžeme na tieto hviezdy!

Chára bol na ľade 25 minút a 26 sekúnd, skúsený slovenský obranca zaznamenal štyri strelecké pokusy a dve mínusky. Bol to jubilejný 600. zápas medzi týmito tímami z originálnej šestky.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články