Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

139 tisíc len za 20 centov? Tento borec s rozprávkovou výhrou dokázal, že sa to dá!

BRATISLAVA - Týmto tiketom žila najväčšia tipérska komunita od minulého utorka. Tipér mrakiss naložil do Tiket arény nenápadný mix desiatich zápasov za 20 centíkov, a potom sa začali diať veci.
Zdroj: 21054
Zdieľajte:

Má snáď almanach športových výsledkov 2018? Schováva pod posteľou krištáľovú guľu? Borci v najväčšej tipérskej komunite si rýchlo všimli, že sa v Tiket aréne schyľuje k niečomu veľkému. Nemohli však prísť na to, ako sa tipérovi s prezývkou mrakiss podarilo namixovať taký skvelý tiket.

Cesta za desiatkami tisíc eur? Dôležité je veriť!

Svoju životnú jazdu zahájil dvoma remízami na olympijskom hokejovom turnaji. Cez víkend sa v najväčšej komunite tipérov už takmer nehovorilo o ničom inom a jeho kolegovia sa začali famóznym tipom v Tiket aréne inšpirovať. V utorok už tak viac ako sto tipérov spolu s mrakissom fandili tiketu, na ktorom v tej dobe svietilo sedem trafených zápasov.

Ostávali tri posledné. Dve remízy v Tipsport extralige a tri góly v prvom polčase duelu Arsenal vs. Manchester City. Vo vzduchu viselo neuveriteľných 139 000 EUR. Siahni po cash oute a vezmi si skvelú tisícku, radili mu kolegovia. Lenže mrakiss na nich nedal a zachoval ľadové nervy.

Ľadové nervy vs. nervy na ľade

Za pár hodín mal ale nervy na ľade. Třinec totiž horko ťažko stihol v Chomutove vyrovnať v čase 59:53. Vtedy asi tipér mrakiss usúdil, že už bolo dosť adrenalínu a použil cash out. Ten mu umožnil vybrať výhru hneď a nespoliehať sa na posledný zápas. Bohužiaľ pre neho Citizens nastrieľali Arsenalu „trojku“ už do polčasu, a mohli tak spečatiť fantastickú výhru 139 000 EUR. Lenže toto sklamanie sa tipérovi mrakiss znášalo o dosť ľahšie, keďže vedel, že za 20 centov vyhral famóznych 20 000 EUR.

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Pozrite sa do Tiket arény a inšpirujte sa najlepšími tiketmi od skúsených tipérov, alebo sa sami pochváľte svojimi úspechmi. Založte si účet v Tipsporte k internetovému tipovaniu TU a získajte vstupný bonus 999 EUR! Navyše dostanete úplne zadarmo 5 EUR na svoje prvé stávky!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články