Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Jágr v problémoch, naplnil sa najhorší scénar

PRAHA - Stále ale existuje šanca, že by mohol pomôcť Kladnu v baráži o extraligu.
Zdroj: 27353
Zdieľajte:

Český hokejista Jaromír Jágr si pri nešetrnom zákroku Mareka Siroku z Havířova poranil vnútorné kolenné väzy a meniskus. Fenomenálny krídelník si tak obnovil zranenie, ktoré ho limitovalo už v priebehu sezóny v zámorskej NHL.

Prečítajte si aj

Boston prišiel kvôli zraneniu o obrovskú oporu

Jágrovi po náraze zapadol jazyk, následne si pri páde na ľad udrel hlavu. Zostal bezvládne ležať na ľade, neskôr sa so zakrvavenou tvárou odobral za pomoci lekára na striedačku a stratil sa v útrobách štadióna. Podľa českých médií utrpel otras mozgu, ranu nad hornou perou mu zašili jedným stehom. Zákrok Sikoru zostal nepotrestaný. Olympijský víťaz z Nagana 1998, dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára a majster sveta sa momentálne zotavuje v domácom prostredí, od lekárov má nariadený odpočinok.

Prečítajte si aj

VIDEO Víťazný Chára, Tatarov debut v drese Golden Knights, Sekera bodoval

"Pri tom zákroku som sa udrel do hlavy medzi nosom a ústami a viacmenej som sa vypol. Pretože som bezvládne padol a sadol som si pritom na tie nohy, tak utrpel meniskus a práve väzy," povedal Jágr českým novinárom. Štyridsaťšesťročný hokejový velikán a zároveň majiteľ kladnianskeho klubu verí, že sa bude jeho zdravotný stav postupne zlepšovať a stihne ešte naskočiť do baráže o extraligu, pokiaľ sa do nej "rytieri" prebojujú.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články